Hej. A mogę wiedzieć, jak to zrobiłeś. Nie kojarzę, by w konfiguratorze była opcja: hak.Dziś udało mi się domówić hak do TM3 SR.
Widzę już na zamówieniu.
Niestety cena - 6 500 zł.
Z góry dziękuję!
Hej. A mogę wiedzieć, jak to zrobiłeś. Nie kojarzę, by w konfiguratorze była opcja: hak.Dziś udało mi się domówić hak do TM3 SR.
Widzę już na zamówieniu.
Niestety cena - 6 500 zł.
Piszesz do swojej osoby w Tesli lub na [email protected] z prośbą o dołożenie haka do rezerwacji.A mogę wiedzieć, jak to zrobiłeś.
W sumie racja dla maniaków takich jak my powinni dodawać przynajmniej podgląd co tam będzie w środku ale z drugiej strony zawsze to niespodziankaTeż jestem zwolennikiem prostych konfiguratorów (np. eNiro) zamiast mocno rozbudowanych (np. Enyaq), ale Tesla poszła po bandzie.
Zamówiłem samochód, ale naprawdę niewiele wiem co z nim z wyposażenia dostanę. O baterii nie wspominając.
A hak to dla wielu to sprawa kluczowa, żeby choćby rowery wozić (o gruzie z budowy nie wspominając).
Z hakiem jest jeszcze problem o którym pisałem wcześniej. Oni sami w salonie nie wiedzą wiele o tym haku. Ze 2 tygodnie temu powiedzieli mi nawet, że w ogóle nie da się go zamówić.
Hehe, ja odebrałem w 2021Q4 z hakiem (na papierze) i dalej go nie mam.Udało się komuś dołożyć hak w tym roku, oprócz domawiania do zamówień jeszcze niezrealizowanych?
Jakieś wieści od Tesli? Bo dziwnie to wygląda, przecież to już Q2'22...Hehe, ja odebrałem w 2021Q4 z hakiem (na papierze) i dalej go nie mam.![]()