Dołożenie haka do modelu 3

PiotrS

Posiadacz elektryka
Dokładnie tak się to odbyło.

Swoją drogą ciekaw jestem jak długo Tesla będzie w stanie sprzedawać samochody tylko on-line posiadając tak skromne informacje na www. Dla mnie to jakiś fenomen, że to im na razie działa.

Adi

Zadomawiam się
Działa bo jest proste. Ja akurat wolę takie proste konfiguratory niż jak w innych markach milion opcji i dodatków a potem trzeba tydzień spędzić na analizie co się lepiej opłaca czy dobierać dodatki do niższej wersji czy brać wyższa wersję z tymi dodatkami w standardzie. A myślę że Tesla takich przypadków z hakiem np. ma kilka na kwartał więc działa.

PiotrS

Posiadacz elektryka
Też jestem zwolennikiem prostych konfiguratorów (np. eNiro) zamiast mocno rozbudowanych (np. Enyaq), ale Tesla poszła po bandzie.
Zamówiłem samochód, ale naprawdę niewiele wiem co z nim z wyposażenia dostanę. O baterii nie wspominając.

A hak to dla wielu to sprawa kluczowa, żeby choćby rowery wozić (o gruzie z budowy nie wspominając ;) ).
Z hakiem jest jeszcze problem o którym pisałem wcześniej. Oni sami w salonie nie wiedzą wiele o tym haku. Ze 2 tygodnie temu powiedzieli mi nawet, że w ogóle nie da się go zamówić.

Adi

Zadomawiam się
Też jestem zwolennikiem prostych konfiguratorów (np. eNiro) zamiast mocno rozbudowanych (np. Enyaq), ale Tesla poszła po bandzie.
Zamówiłem samochód, ale naprawdę niewiele wiem co z nim z wyposażenia dostanę. O baterii nie wspominając.

A hak to dla wielu to sprawa kluczowa, żeby choćby rowery wozić (o gruzie z budowy nie wspominając ;) ).
Z hakiem jest jeszcze problem o którym pisałem wcześniej. Oni sami w salonie nie wiedzą wiele o tym haku. Ze 2 tygodnie temu powiedzieli mi nawet, że w ogóle nie da się go zamówić.
W sumie racja dla maniaków takich jak my powinni dodawać przynajmniej podgląd co tam będzie w środku ale z drugiej strony zawsze to niespodzianka ;) jakbyś prezent pod choinką jako dziecko otwierał ;)

wacu

Zadomawiam się
Udało się komuś dołożyć hak w tym roku, oprócz domawiania do zamówień jeszcze niezrealizowanych?