Dolphin Surf boost - pierwsze wrażenia

makak

Nowy na Forum
(...) Na miejscu powiedzieli mi że cena bazowa jest sztywna a w modelu Active nie ma opcji nawet na ubezpieczenie w wysokości 1% wartości. Kolejna odstraszająca kwestia to czas oczekiwania na model Active 5 miesięcy, gdzie w mojej ocenie jest bez sensu zamawiać z takim czasem realizacji bo nie wiadomo czy jeszcze będą dostępne dofinansowania. (...)

Trochę offtopując uważasz, że kasa na dopłaty może się skończyć przy takim budżecie? Przecież to by było na 40.000 dopłat w maksymalnej wysokości. No chyba że w przyszłym roku ludzie obudzą się jak żałosny będzie limit amortyzacji spalinówki w działalności i trochę z musu zaczną kupować elektryki.

A żeby nie było całkowitego offtopu - w Białymstoku mówią to samo, cena sztywna, ubezpieczenie 1% chyba (?) było, oferta leasingu bardzo słaba.

MarcinIKS

Fachowiec
Trochę offtopując uważasz, że kasa na dopłaty może się skończyć przy takim budżecie? Przecież to by było na 40.000 dopłat w maksymalnej wysokości. No chyba że w przyszłym roku ludzie obudzą się jak żałosny będzie limit amortyzacji spalinówki w działalności i trochę z musu zaczną kupować elektryki.

A żeby nie było całkowitego offtopu - w Białymstoku mówią to samo, cena sztywna, ubezpieczenie 1% chyba (?) było, oferta leasingu bardzo słaba.
Przede wszystkim przy takim tempie rozpatrywania wniosków jest według mnie ryzyko, że skończy się czas na wydatkowanie pieniędzy z KPO, więc spora część wniosków zostanie nierozparzona.

Najnowsze dyskusje