Dopłaty dla osób fizycznych, które prowadzą działalność

grzywek

Zadomawiam się
2. Pytanie, czy można od razu kupić na JDG bez bawienia się w leasing ?
1. Gdzie te oferty? To, że ktoś reklamuje auta z dopłatą nie znaczy, że proces jest już dograny, a że to zwykły sposób ściągnięcia klientów.
2. Kupić możesz i jest wg mnie duża szansa na wypłatę potem (na pewno większa niż dla leasingu), ale jeśli dobrze kojarzę to nie ma na ten moment absolutnie żadnych informacji o dopłatach dla firm i planowanych naborach (poza tym, że mają być).

ciastek

Pionier e-mobilności
1. Leasing - firmy leasingujące dogadują się z BOŚ i powoli pojawi się oferta
AD 1. Na infolinii VW otrzymałem informację, żeby skontaktować się z VWFS po więcej szczegółów, możliwe że w październiku coś się pojawi - trzeba potwierdzić.
Ze strony BOŚ Bank > Aktualności > Bank Ochrony Środowiska SA uczestnikiem Programu „Mój elektryk”:
BOŚ planuje zawarcie pierwszych umów z firmami leasingowymi już październiku br.

lookash_c

Pionier e-mobilności
Jedyny nabór wniosków jaki był (i jest) dotyczy osób fizycznych. Dla prowadzących działalność poruszamy się w obszarze obiecanek-cacanek...

Meewosh

Nowy na Forum
Świeża informacja od jednego z dealerów - ichni leasingodawca podpisuje umowę z bankiem finansującym pod koniec października. Na początku listopada zaczną przyjmować wnioski od JDG.

Najnowsze dyskusje