Na priv ci moge dac kontakt do konsultanta ktory odpisuje szybkoOd wczoraj jako klient próbuje się z nimi skontaktować (zostawiałem namiary na stronie), ale bez skutku.
Na priv ci moge dac kontakt do konsultanta ktory odpisuje szybkoOd wczoraj jako klient próbuje się z nimi skontaktować (zostawiałem namiary na stronie), ale bez skutku.
Konsultant od Arvala czy od Leasingu BNP Paribas? Jak to drugie to ja też poproszęNa priv ci moge dac kontakt do konsultanta ktory odpisuje szybko![]()
To ja ew. od BNP Paribas też poproszęKonsultant od Arvala czy od Leasingu BNP Paribas? Jak to drugie to ja też poproszę![]()
Wyślij mi też, pls.Na priv ci moge dac kontakt do konsultanta ktory odpisuje szybko![]()
Jak Arval to rozumiem tylko najem ?Odp od Arvala na moje pytanie dot terminu podpisania umowy :
„
Na razie jeszcze nie ma takiej możliwości, plany są takie żebyśmy mogli składać umowy już w następnym tygodniu, natomiast może się to przedłużyć.
Jak tylko będzie taka możliwość, na pewno się z Panem skontaktuję.”
Dokładają.No to tylko doczytaj tylko warunki, może coś tam drobne dokładają
Generalnie opłata za obce ubezpieczenie w stosunku do tego co oferuje leasing 250 PLN rocznie to standard. 500 PLN trochę drogo.Dokładają.
Opłatę za ubezpieczenie w firmie innej niż sprzedawana przez dealera (a ten chce dużo drożej za polisę).
Do tego ubezpieczyciel dokłada podobnie za leasing.
Efekt w sumie - 500 zł rocznie wydane dodatkowo.
Chyba im podziękuję, bo to prawie podwaja koszt leasingu, a pewnie będą kolejne opłaty w trakcie trwania umowy, których nie da się uniknąć.