Dostawy I kw. 2025 roku

inter

Pionier e-mobilności
Zamówiłem samochód 18 grudnia i jest już na pokładzie albo Themis, albo Glovis Splendor. Prawdopodobnie Glovis, ponieważ data dostawy to luty-marzec. Mój VIN to 425 i zgodnie z VIN samochód został wyprodukowany już w 2025 roku. Nie jestem specjalistą, ale takie informacje udało mi się znaleźć na innych forach. Mam nadzieję, że to pomoże.
VIN tylko podaje model rocznikowy 2025. A dane o produkcji są w deklaracji.

inter

Pionier e-mobilności
Zamówiłem samochód 18 grudnia i jest już na pokładzie albo Themis, albo Glovis Splendor. Prawdopodobnie Glovis, ponieważ data dostawy to luty-marzec. Mój VIN to 425 i zgodnie z VIN samochód został wyprodukowany już w 2025 roku. Nie jestem specjalistą, ale takie informacje udało mi się znaleźć na innych forach. Mam nadzieję, że to pomoże.
Musiał byś znać zakresy numerów seryjnych z datami produkcji, wtedy wiesz na 100% przed dostawą z jakiego dnia produkcji.

TesluPT

Nowy na Forum
Musiał byś znać zakresy numerów seryjnych z datami produkcji, wtedy wiesz na 100% przed dostawą z jakiego dnia produkcji.
W instrukcji Tesli tłumacz VIN wspomina o literze oznaczającej rok produkcji. Masz na myśli, że to nie jest dokładne? Jeśli nie, proszę zignorować informacje, które podałem :)

inter

Pionier e-mobilności
Model 3 LR RWD hak holowniczym

Jestem Portugalczykiem i korzystam z tłumacza, więc proszę wybaczyć wszelkie błędy.
Do Europy Środkowej, płyna tylko statki do Słowenii (port Koper).

TesluPT

Nowy na Forum
Do Europy Środkowej, płyna tylko statki do Słowenii (port Koper).
Powinienem był zacząć na tym forum :) Widzę, że wszystkie informacje, które zdobyłem, są błędne :) Myślałem, że to port Zeebrugge. Dzięki za informację!

Sprawdzę statki dla tego portu. Czy jest ktoś, kto czeka na Teslę z podobnym VIN i wie, na którym statku się znajdują? Dzięki za podzielenie się informacjami!

OldSeb

Posiadacz elektryka
Koledzy a takie pytanie - jak zamawiam "do produkcji" czyli z konfiguratora a nie gotowe z inventory to jest możliwość, że i tak dostanę któreś auto z inventory ? Albo czy na przykład nie przerzucą samochodu z inventory z innego kraju?