KrzysztofFly
Moderator
Ja bym nawet starym nie chciał tam pojechaćParyż to nie jest miejsce gdzie pojechałbym nowym samochodem![]()
Ja bym nawet starym nie chciał tam pojechaćParyż to nie jest miejsce gdzie pojechałbym nowym samochodem![]()
W 98’ jezdzilem po Paryzu pozyczonym polonezem i wtedy tez bylo slabo.Ja bym nawet starym nie chciał tam pojechać.
Na pewno nie na sylwestra czy inny ramadanParyż to nie jest miejsce gdzie pojechałbym nowym samochodem![]()
Byłem z rodziną moją tm3 w Paryżu w listopadzie... nie widzę żadnego problemu...Paryż to nie jest miejsce gdzie pojechałbym nowym samochodem![]()
Byłem z rodziną moją tm3 w Paryżu w listopadzie... nie widzę żadnego problemu...
Aczkolwiek gdy szukałem noclegu to takiego z miejscem parkingowym.... bo przez tydzień który tam byliśmy sam byłem świadkiem co najmniej 5-6 obcierek na parkingach/ulicy...
niektórzy mogą się śmiać lub nie dowierzać, ale w dużej mierze tak to wygląda...I o to mi chodziło, jak kolega chce mieć obtarte nowe auto z przodu i tyłu to tylko Paryż.
Fajne byly 5mile bumperniektórzy mogą się śmiać lub nie dowierzać, ale w dużej mierze tak to wygląda...
przecież zderzaki są od tego żeby się zderzać![]()
Zamówiłem samochód 18 grudnia i jest już na pokładzie albo Themis, albo Glovis Splendor. Prawdopodobnie Glovis, ponieważ data dostawy to luty-marzec. Mój VIN to 425 i zgodnie z VIN samochód został wyprodukowany już w 2025 roku. Nie jestem specjalistą, ale takie informacje udało mi się znaleźć na innych forach. Mam nadzieję, że to pomoże.If you know anything more about the new year, I'll let you know
A jaką wersję zamówiłeś?Zamówiłem samochód 18 grudnia i jest już na pokładzie albo Themis, albo Glovis Splendor. Prawdopodobnie Glovis, ponieważ data dostawy to luty-marzec. Mój VIN to 425 i zgodnie z VIN samochód został wyprodukowany już w 2025 roku. Nie jestem specjalistą, ale takie informacje udało mi się znaleźć na innych forach. Mam nadzieję, że to pomoże.