Dostawy I kw. 2025 roku

krzyss

Pionier e-mobilności
Ja bym nawet starym nie chciał tam pojechać ;).
W 98’ jezdzilem po Paryzu pozyczonym polonezem i wtedy tez bylo slabo.
Potem wujek go gdzies zaparkowal i nie mogl znalezc. Albo ukradli albo odholowali 😁 uznal ze go juz nie potrzebuje i tak przepadl 😂

Ja2nek

Zadomawiam się
Paryż to nie jest miejsce gdzie pojechałbym nowym samochodem :p
Byłem z rodziną moją tm3 w Paryżu w listopadzie... nie widzę żadnego problemu...
Aczkolwiek gdy szukałem noclegu to takiego z miejscem parkingowym.... bo przez tydzień który tam byliśmy sam byłem świadkiem co najmniej 5-6 obcierek na parkingach/ulicy...

nabrU

Moderator
Byłem z rodziną moją tm3 w Paryżu w listopadzie... nie widzę żadnego problemu...
Aczkolwiek gdy szukałem noclegu to takiego z miejscem parkingowym.... bo przez tydzień który tam byliśmy sam byłem świadkiem co najmniej 5-6 obcierek na parkingach/ulicy...

I o to mi chodziło, jak kolega chce mieć obtarte nowe auto z przodu i tyłu to tylko Paryż.

Ja2nek

Zadomawiam się
I o to mi chodziło, jak kolega chce mieć obtarte nowe auto z przodu i tyłu to tylko Paryż.

niektórzy mogą się śmiać lub nie dowierzać, ale w dużej mierze tak to wygląda...
przecież zderzaki są od tego żeby się zderzać :D

TesluPT

Nowy na Forum
If you know anything more about the new year, I'll let you know
Zamówiłem samochód 18 grudnia i jest już na pokładzie albo Themis, albo Glovis Splendor. Prawdopodobnie Glovis, ponieważ data dostawy to luty-marzec. Mój VIN to 425 i zgodnie z VIN samochód został wyprodukowany już w 2025 roku. Nie jestem specjalistą, ale takie informacje udało mi się znaleźć na innych forach. Mam nadzieję, że to pomoże.

Pedr

Posiadacz elektryka
Zamówiłem samochód 18 grudnia i jest już na pokładzie albo Themis, albo Glovis Splendor. Prawdopodobnie Glovis, ponieważ data dostawy to luty-marzec. Mój VIN to 425 i zgodnie z VIN samochód został wyprodukowany już w 2025 roku. Nie jestem specjalistą, ale takie informacje udało mi się znaleźć na innych forach. Mam nadzieję, że to pomoże.
A jaką wersję zamówiłeś?