Dostawy I kw. 2025 roku

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Też już kombinuję, żeby zamawiać w okolicach 1 lutego, a może pod koniec stycznia, tylko obchodzi mnie odbiór w marcu - zwykle już wskakuję wtedy w opony letnie i nie chcę robić przekładki tam i z powrotem w ciągu kilku tygodni. Szkoda kasy i baterii, że coś uszkodzą u wulkanizatora (ile człowiek wie dzięki forum:)

inter

Pionier e-mobilności
Też już kombinuję, żeby zamawiać w okolicach 1 lutego, a może pod koniec stycznia, tylko obchodzi mnie odbiór w marcu - zwykle już wskakuję wtedy w opony letnie i nie chcę robić przekładki tam i z powrotem w ciągu kilku tygodni. Szkoda kasy i baterii, że coś uszkodzą u wulkanizatora (ile człowiek wie dzięki forum:)
Ja odebrałem w KTW 29 lutego. I opon nie zmieniałem do listopada, jeździłem na Michelinach.
Zamawiałem 2 lutego. Samochód zawsze jest na letnich.

Pedr

Posiadacz elektryka
Dzisiaj się właśnie zastanawiałem co się stało z wątkami dotyczącymi dostaw. Kiedyś po kilkadziesiąt stron postów, a teraz kompletna cisza. Wszyscy odbierają na bieżąco? Ja pierwszą kupiłem bez żadnych bonusów, więc do drugiej chciałbym coś dostać. Może jakieś ładowanie, lub promocyjne % leasingu :unsure:

nabrU

Moderator
A tutaj źródło na Forum TMC, bo @inter jakoś nie kwapi się dzielić takimi informacjami (tajemna wiedza czy więcej referrali z tego będzie dla kolegi :p):

P.S. To w sumie w dziale dla UK i Irlandii ale info adekwatne dla PL też (nawet są Polacy co tam pytają ;)). Nie przejmować się że temat wątku jest dla roku 2024...

Rok temu były dwie dostawy teraz jedna, więc jest duża szansa na rok produkcji 2025.
A Themis nie płynie z transportem do PL?

Michal

Moderator
A co zmienia ten tok produkcji? Nie rozumiem dlaczego chcecie uniknąć 2024?

inter

Pionier e-mobilności
A tutaj źródło na Forum TMC, bo @inter jakoś nie kwapi się dzielić takimi informacjami (tajemna wiedza czy więcej referrali z tego będzie dla kolegi :p):

P.S. To w sumie w dziale dla UK i Irlandii ale info adekwatne dla PL też (nawet są Polacy co tam pytają ;)). Nie przejmować się że temat wątku jest dla roku 2024...

A Themis nie płynie z transportem do PL?
To pozbierane z różnych forów.
Themis płynie do Zee i UK.

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Boją się awarii kompów???
Raczej bezsensownej utraty wartości. Myślę, że za 3 lata to może być do 10 000 zł różnicy. Jest też 2% szansy, że wraz ze startem produkcji junipera zunifikują kierownicę i highland dostanie kierunkowskazy.

Ale gdyby pojawił się choćby na rok darmowy Suc to bym kupił i dziś.
I tak chcę odebrać w okolicach marca.

inter

Pionier e-mobilności
Utrata wartosci. Zawsze to rok mlodsze auto w PL papierach.
To już tak nie działa, jak kiedyś. Ważny jest przebieg i stan techniczny.
Wiem, bo w marcu sprzedawałem samochód.

Najnowsze dyskusje