Dostawy II kw. 2025 roku

churro

Zadomawiam się
U mnie też przesunęli odbiór o 3 dni
Ja dzisiaj dostałem info smsem, że jest opóźnienie i odbiór na 14.06. Nie wiem co tam kombinują🤔
Jak dobrze pamiętam to Wy około weekendu dostaliście info o odbiorze, a sprawdzaliście skryptem kiedy odometr zaktualizował się?

Teslomaniak

Nowy na Forum
Mam jedno pytanie o zamówienie.
Tesla właśnie wystawiła mi FV, ale zastanawiam się nad jedną rzeczą. Na Fakturze widnieje informacje o przebiegu wynoszącym 30 km. Też tak mieliście? Trochę dziwne bo nie słyszałem aby ktoś odbierał nowy model z tak dużym przebiegiem.

inter

Pionier e-mobilności
Tesla właśnie wystawiła mi FV, ale zastanawiam się nad jedną rzeczą. Na Fakturze widnieje informacje o przebiegu wynoszącym 30 km. Też tak mieliście? Trochę dziwne bo nie słyszałem aby ktoś odbierał nowy model z tak dużym przebiegiem.
Wpisywane z automatu.

NowyTM3

Nowy na Forum
Tak też tak mam, a jak sprawdzam skryptem to jest 21km

NowyTM3

Nowy na Forum
Czy ktoś z Was czeka na 3 LR AWD białą, czarne wnętrze, koła 18 bez haka? Taka podstawowa konfiguracja modelu 3 dual motor. Bo przypisana została u mnie wczoraj z Vin kończącym się na 310. Rok produkcji 2024, ale całkowicie nowa. A wiem, że jak robiłem rozeznanie w Długołęce to dostałem info o takiej dostępnej w Poznaniu, ale zanim załatwiłem leasing to znikła ta z 2024 roku z Poznania i miałem info, że będę czekał na dostawę (koniec czerwca, początek lipca) i wyprodukowana w 2025. Trochę dziwna sytuacja, najpierw była dostępna od ręki, później znikła, a finalnie po tygodniu jest przypisana do mnie