Produkcja to pewnie IV kwartał 2024. Prawdopodobnie jest w Poznaniu więc jak masz blisko to możesz sobie podjechać oglądnąćTo przepraszam, 3 pierwsze cyfry ostatnich 6 znaków to 279. Dlatego pytam tutaj czy ktoś czeka na taki dokładnie model i ewentualnie spotkał się z tym egzemplarzem z Poznania. W Długołęce zostałem odrazu poinformowany, że to jest nowy egzemplarz ale wyprodukowany w 2024 roku, miesiąca nie znam. No i po podpisaniu umowy się zwolnił i przypisali go do mnie. Ale właśnie w skrypcie jest 21km
Oglądania nic nie da, musi mieć certyfikat, gdzie jest dokładna data produkcji.Produkcja to pewnie IV kwartał 2024. Prawdopodobnie jest w Poznaniu więc jak masz blisko to możesz sobie podjechać oglądnąć![]()
No właśnie nie bo ja z rejonów Oleśnicy. Wyjaśniam to i propozycje dali taką, że biorę tą z 2024, albo dopłacam 6,5k i mam z 2025 ale z hakiem, albo czekam niewiadomo ile na nową 2025 z taką konfiguracją jak chciałem.Produkcja to pewnie IV kwartał 2024. Prawdopodobnie jest w Poznaniu więc jak masz blisko to możesz sobie podjechać oglądnąć![]()
Ciężko wyrokować, skoro nie wiemy jaka to konfiguracjaNo właśnie nie bo ja z rejonów Oleśnicy. Wyjaśniam to i propozycje dali taką, że biorę tą z 2024, albo dopłacam 6,5k i mam z 2025 ale z hakiem, albo czekam niewiadomo ile na nową 2025 z taką konfiguracją jak chciałem.
Wcześniej już pisałem, ale podstawowa konfiguracja 3 LR AWD, w białym kolorze, czarny środek, felgi 18Ciężko wyrokować, skoro nie wiemy jaka to konfiguracja![]()
Pytanie było czy ktoś się spotkał z tym pojazdem i ma więcej informacji bo był w Poznaniu. A napisałem w tym wątku bo osoba, która czeka na taką samą konfigurację może jest tutaj i miała propozycję tego pojazdu z 2024, a ją odrzuciła.I jakie jest właściwie Twoje pytanie? Czy czekać czy brać 2024?
Jedyny minus to czekania, nic innego.Pytanie było czy ktoś się spotkał z tym pojazdem i ma więcej informacji bo był w Poznaniu. A napisałem w tym wątku bo osoba, która czeka na taką samą konfigurację może jest tutaj i miała propozycję tego pojazdu z 2024, a ją odrzuciła.