Dostawy II kw. 2025 roku

NowyTM3

Nowy na Forum
Możliwe, że leasing i tak Ci nie weźmie tego samochodu jak rocznik bedzie inny, albo to tylko kwestia aneksu. Niemniej rocznik musi się zgadzać.
Tak SCM mówił, że to jest kwestia akceptacji przeze mnie i poprawienia umowy przez nich i ponownego podpisu

churro

Zadomawiam się
Takie przekonanie to tylko w PL. Ważny jest przebieg i stan techniczny.
trochę się nie zgodzę, przy elektrykach jednak jest ważne, że bateria stoi nieużywana przez pół roku. Przy benzyniaku to by mnie to nie obchodziło czy silnik stał nieużywany nawet 3 lata :D

inter

Pionier e-mobilności
trochę się nie zgodzę, przy elektrykach jednak jest ważne, że bateria stoi nieużywana przez pół roku. Przy benzyniaku to by mnie to nie obchodziło czy silnik stał nieużywany nawet 3 lata :D
Bateria na 100% nie jest naładowana, max to pewnie 30% i jest to bez znaczenia.
Z czego 2 miesiace to auto było w podróży.

Pedr

Posiadacz elektryka
Właśnie sprzedaję samochód, który kupiony był na wyprzedaży rocznika - rejestracja październik, produkcja rok wcześniej. Wszystkie kontakty zaczynają się od tego tematu - a dlaczego poprzedni rocznik, co mu się stało, a z tego rocznika samochody kosztują tyle ... więc przy spalinówkach też ma to znaczenie.

BTW byłem dzisiaj w Swadzimiu - mój jednak chyba był na tym statku, bo sprawdzili, że stoi jeszcze przy porcie i czeka na transport. Obejrzałem sobie kilka sztuk które stały na miejscu i tylko jedna była na Michelinach. Pozostałe na Bridgestone (a podobno właśnie przyjechały).

NowyTM3

Nowy na Forum
To przepraszam, 3 pierwsze cyfry ostatnich 6 znaków to 279. Dlatego pytam tutaj czy ktoś czeka na taki dokładnie model i ewentualnie spotkał się z tym egzemplarzem z Poznania. W Długołęce zostałem odrazu poinformowany, że to jest nowy egzemplarz ale wyprodukowany w 2024 roku, miesiąca nie znam. No i po podpisaniu umowy się zwolnił i przypisali go do mnie. Ale właśnie w skrypcie jest 21km
model z 2024 wyprodukowany jest w sierpniu, to tak informacyjnie jakby przyszły właściciel szukał :) a ja dołączam się do tych co czekają i nic nie wiedzą :)

churro

Zadomawiam się
model z 2024 wyprodukowany jest w sierpniu, to tak informacyjnie jakby przyszły właściciel szukał :) a ja dołączam się do tych co czekają i nic nie wiedzą :)
mi też próbowali wcisnąć wersje z 2024, chyba liczą że ktoś nie ogarnie i je weźmie zamiast wystawić parę złoty taniej w wstępnie skonfigurowanych 🤦‍♂️
Moim zdaniem słaba zagrywka jeśli wybieram "nowe" auto, a nie w specjalnej zakładce do tych które stoją na placu i się kurzą.

NowyTM3

Nowy na Forum
mi też próbowali wcisnąć wersje z 2024, chyba liczą że ktoś nie ogarnie i je weźmie zamiast wystawić parę złoty taniej w wstępnie skonfigurowanych 🤦‍♂️
Moim zdaniem słaba zagrywka jeśli wybieram "nowe" auto, a nie w specjalnej zakładce do tych które stoją na placu i się kurzą.
przez chwilę się nad nim zastanawiałem, ale jednak produkcja sierpień to już zaraz będzie rok i przy odsprzedaży nie wytłumaczę tego. Faktycznie jakby był rabat to ok, ale taka mają politykę i raczej powinni ją dla Polaków zmienić bo u nas rok i przebieg ma znaczenie hehe :) a z hakiem też sporo im zalega, tylko czemu takie małe obciążenie jest na niego od góry, max 55kg