Vin to znam od 24 lipca a vin w apce od dziś zobaczy co będzie dalejVIN z reguły był nadawany jak statek dopływał do kanału Sueskiego, teraz jak mija Południową Afrykę.
Ja VIN dostałem, na miesiąc przed odbiorem.
Vin to znam od 24 lipca a vin w apce od dziś zobaczy co będzie dalejVIN z reguły był nadawany jak statek dopływał do kanału Sueskiego, teraz jak mija Południową Afrykę.
Ja VIN dostałem, na miesiąc przed odbiorem.
Ale papierów do rejestracji nie masz, te dostaniesz jak auto bedzie na lądzie.Vin to znam od 24 lipca a vin w apce od dziś zobaczy co będzie dalej
u mnie VIN w aplikacji pojawił się wczoraj, a samochód zamówiony 27.05. - Model 3
To zrozumiałe. Każdy czeka na swoją nową zabawkę 😉Tak jak u Was - też i u mnie pojawił się VIN w aplikacji (zamówienie z 12.07).
Kurka jak ten statek wolno płynie...
Kurka nie wiem jak Wy, ale strasznie nie mogę się doczekać.
Haha no fakt to nas różni od dzieciTo zrozumiałe. Każdy czeka na swoją nową zabawkę 😉
To chyba good timing bo są tu tacy, którzy zamówili w maju a dopiero teraz dostali VIN ?W środę zamówiona LR, w czwartek był VIN i … czekamy![]()
Płynie drugi statek na Słowacje CGM Indianapolis ma dopłynąć 18 września ale to jakaś optymistyczna dataNo tak timing timingiem. Po prostu na koniec kwartału płynie statek. Jak wejdziesz na
INVENTORY
to zobaczysz ok 50 dostępnych samochodów "w tranzycie". A że możliwych konfiguracji jest mało - to zamawiając dziś, na 99% odbierzesz za ~miesiąc.