Dostawy III kwartał

kaktus

Posiadacz elektryka
Czy jest ktoś kto zamawiał auto z konfiguratora w sierpniu i odebrał już samochód?
Chodzi mi o to czy na pokładzie jest jakakolwiek ładowarka, kupiłem wall cocector i zastanawiam się czy dają jakąkolwiek ładowarkę od siebie do auta.
Z konfiguratora masz tylko kabel - na 100proc nie masz dodatkowej ładowarki 1 fazowej. Wątpliwość dotyczy tylko inventory.

kosior1988

Zadomawiam się
Z konfiguratora masz tylko kabel - na 100proc nie masz dodatkowej ładowarki 1 fazowej. Wątpliwość dotyczy tylko inventory.

Arval zamawiał dla mnie samochód z konfiguratora, zamówienie było robione pod koniec maja. Cegłę dostałem razem z samochodem.
Chyba, że Arval zamawiając auto dopłacił do ładowarki, ale wątpię, bo cena w zamówieniu wskazuje, że nie.

kaktus

Posiadacz elektryka
Arval zamawiał dla mnie samochód z konfiguratora, zamówienie było robione pod koniec maja. Cegłę dostałem razem z samochodem.
Chyba, że Arval zamawiając auto dopłacił do ładowarki, ale wątpię, bo cena w zamówieniu wskazuje, że nie.
Ale zabrano to wyposażenie bodaj 1 lipca albo nawet w drugim tygodniu więc skoro zamawiane w maju to legitnie miało :)

Wezu72

Zadomawiam się
Tm3 skonfigurowane do 1 lipca dostają cegłe po 1 już tylko kabel ev do słupków

Wezu72

Zadomawiam się
Niektórzy piszą o jakiejś promocji ze po 1 lipca były z cegłą ale jeszcze przynajmniej ja niewidzialem wpisu że ktoś dostał ja nie dostałem

xbeyond

Zadomawiam się
Ja zamawiałem pod koniec maja, nie był to samochód ze stoku, dostałem cegłę ale tylko na 230V
Ja zamawiałem lipcu
Ja też zamawiałem przez Arvala w połowie lipca i mam tylko kabel typ 2

shago

Fachowiec

Zamawiałem z inventory na początku września i dostałem zapewnienie, że będzie ładowarka.

kaktus

Posiadacz elektryka
Zamawiałem z inventory na początku września i dostałem zapewnienie, że będzie ładowarka.
A ja dzisiaj z nimi rozmawiałem i powiedzieli że nic o tej promocji nie wiedzą :) ale wyposażony w screena spróbuję choć ponegocjować :)