Dostawy Y Juniper - 2025

krzyss

Pionier e-mobilności
Obecnie sytuacja wygląda tak, że Berlin ma bardzo duże zamówienie dla Kanady i Turcji, padła liczba 20tys. szt.
+ duże zamówienia wpadają z Europy
.... i mają kłopot z wyrobieniem.
Ooo ciekawa informacja. Mozna wiedziec skad ?

karol.kar

Pionier e-mobilności
A skąd Ty to wiesz?😂
Ooo ciekawa informacja. Mozna wiedziec skad ?
Rozmawiałem dziś z działem sprzedaży w Tesli. Gość powiedział od razu, że nie ma co liczyć obecnie na auto wcześniej niż po 20.09.
I potem się rozgadał to pociągnąłem za język :)

Tak więc jak ktoś chce się jeszcze załapać na ten kwartał to trzeba teraz zamawiać.
I ten leasing 0,99% to nie wielka łaska pańska tylko dolar spikował na dół i mają takie przeliczenie, że się opłaca.

krzyss

Pionier e-mobilności
Rozmawiałem dziś z działem sprzedaży w Tesli. Gość powiedział od razu, że nie ma co liczyć obecnie na auto wcześniej niż po 20.09.
I potem się rozgadał to pociągnąłem za język :)

Tak więc jak ktoś chce się jeszcze załapać na ten kwartał to trzeba teraz zamawiać.
I ten leasing 0,99% to nie wielka łaska pańska tylko dolar spikował na dół i mają takie przeliczenie, że się opłaca.
Aaa to oni zawsze jakies bajki opowiadaja :)
Mi dwa tygodnie temu napisal na maila:
Tmy awd biala:

Attachments

• IMG_5992.jpeg
    IMG_5992.jpeg
    125,8 KB · Liczba wyświetleń: 20

krycho

Zadomawiam się
Ja miałem zamawiać w ten weekend i trochę mi się nie podoba, że mój opiekun do dziś nie odpisał na maila, nie oddzwonił mimo, że dwóch handlowców miało mu przekazać wiadomość. Na początku tygodnia zarzekali się, że 15.08 pojadę na wakacje, a skończyło się tym, że „jak pan dziś zamówi, to do 30.09 może dotrze” Więc teraz to chyba czekam i obserwuję bo mi to rybka czy to będzie wrzesień czy październik.

karol.kar

Pionier e-mobilności
Ja miałem zamawiać w ten weekend i trochę mi się nie podoba, że mój opiekun do dziś nie odpisał na maila, nie oddzwonił mimo, że dwóch handlowców miało mu przekazać wiadomość. Na początku tygodnia zarzekali się, że 15.08 pojadę na wakacje, a skończyło się tym, że „jak pan dziś zamówi, to do 30.09 może dotrze” Więc teraz to chyba czekam i obserwuję bo mi to rybka czy to będzie wrzesień czy październik.
Jak bierzesz za gotówkę to im później tym lepiej dla konfiguracji auta. Natomiast leasingi mogą być gorsze skoro wyskoczy im duża sprzedaż z GigaBerlin. Z bankami podpisują umowy na oferty kwartalnie.

Do czego Ci ten opiekun potrzebny jak wszystko ogarniasz sam na WWW, a potem w aplikacji po złożeniu zamówienia.
Ja dzwoniłem tylko, aby się dowiedzieć jak z odbiorem auta gdy mi nie pasuje termin odbioru.