A skąd Ty to wiesz?😂Obecnie sytuacja wygląda tak, że Berlin ma bardzo duże zamówienie dla Kanady i Turcji, padła liczba 20tys. szt.
+ duże zamówienia wpadają z Europy
.... i mają kłopot z wyrobieniem.
A skąd Ty to wiesz?😂Obecnie sytuacja wygląda tak, że Berlin ma bardzo duże zamówienie dla Kanady i Turcji, padła liczba 20tys. szt.
Ooo ciekawa informacja. Mozna wiedziec skad ?Obecnie sytuacja wygląda tak, że Berlin ma bardzo duże zamówienie dla Kanady i Turcji, padła liczba 20tys. szt.
A skąd Ty to wiesz?😂
Rozmawiałem dziś z działem sprzedaży w Tesli. Gość powiedział od razu, że nie ma co liczyć obecnie na auto wcześniej niż po 20.09.Ooo ciekawa informacja. Mozna wiedziec skad ?
Aaa to oni zawsze jakies bajki opowiadajaRozmawiałem dziś z działem sprzedaży w Tesli. Gość powiedział od razu, że nie ma co liczyć obecnie na auto wcześniej niż po 20.09.
I potem się rozgadał to pociągnąłem za język
Tak więc jak ktoś chce się jeszcze załapać na ten kwartał to trzeba teraz zamawiać.
I ten leasing 0,99% to nie wielka łaska pańska tylko dolar spikował na dół i mają takie przeliczenie, że się opłaca.
Można wcześniej, a nawet trzeba. Po wydaniu VIN robisz obowiązkowo pierwszą wpłatę, choć ta też może być wcześniej jak Ci zależy na kosztach.Mam jeszcze jedno pytanie, czy umowę leasingowa podpisuję się już po nadaniu VINu czy można wcześniej? Leasing w SCM.
Chyba nie do końca bajki skoro na stronach Tesli masz odbiory przesunięte na "wrzesień 2025", a jeszcze niedawno było do czekania w tym samym miesiącu.Aaa to oni zawsze jakies bajki opowiadaja
Mi dwa tygodnie temu napisal na maila:
Tmy awd biala:
Jak bierzesz za gotówkę to im później tym lepiej dla konfiguracji auta. Natomiast leasingi mogą być gorsze skoro wyskoczy im duża sprzedaż z GigaBerlin. Z bankami podpisują umowy na oferty kwartalnie.Ja miałem zamawiać w ten weekend i trochę mi się nie podoba, że mój opiekun do dziś nie odpisał na maila, nie oddzwonił mimo, że dwóch handlowców miało mu przekazać wiadomość. Na początku tygodnia zarzekali się, że 15.08 pojadę na wakacje, a skończyło się tym, że „jak pan dziś zamówi, to do 30.09 może dotrze” Więc teraz to chyba czekam i obserwuję bo mi to rybka czy to będzie wrzesień czy październik.