mm-tesla
Posiadacz elektryka
Mówisz o promocjach? Zazwyczaj kończą się one z końcem kwartału lub zmieniają. Nie mam przecieków ale tak bywało wcześniej.Jakieś przecieki, że do końca czerwca?
Mówisz o promocjach? Zazwyczaj kończą się one z końcem kwartału lub zmieniają. Nie mam przecieków ale tak bywało wcześniej.Jakieś przecieki, że do końca czerwca?
Tylko nadmieńmy, że na koniec minionego 1. Kwartału nie było absolutnie nic.Mówisz o promocjach? Zazwyczaj kończą się one z końcem kwartału lub zmieniają. Nie mam przecieków ale tak bywało wcześniej.
Czy ktoś zna jakieś listy kontrolne do wydrukowania i zabrania ze sobą na odbiór?
Powiem Wam, rozbrajające są te teksty. Zamówiony 7 czerwca (sobota) piszesz po realnie 4 dniach roboczych (bo w piątek rano), że NADAL brak VIN. To piekarnia jest czy jak? Daj Tesli przynajmniej pełen tydzień. Tutaj i tak jest ekspresowo w porównaniu z innymi markami. A jeśli chcesz mieć szybko, to zadzwoń, zapytaj co mają od ręki itp.. Prawdopodobnie i tak auto będzie do odbioru do końca miesiąca bo koniec kwartału. Czyli po 3 tygodniach od zamówienia. Jak dla mnie to ekspresowo ale może ja tu czegoś nie rozumiem?Juniper LR RWD zamówiony. (-:
Stealth Grey, koła 19" i czarne wnętrze. Po kilku dniach (zamówiony 7 czerwca) nadal brak VINu, ale podobno powinien być na dniach. Dostawę pokazuje na czerwiec póki co.
Powiem Wam, rozbrajające są te teksty. Napisałem jedną odpowiedź w wątku, piszesz po realnie kilku godzinach w pt popołudniu, że ZNOWU jakiś nowicjusz nie rozumie, że to nie piekarnia!Powiem Wam, rozbrajające są te teksty. Zamówiony 7 czerwca (sobota) piszesz po realnie 4 dniach roboczych (bo w piątek rano), że NADAL brak VIN. To piekarnia jest czy jak? Daj Tesli przynajmniej pełen tydzień. Tutaj i tak jest ekspresowo w porównaniu z innymi markami. A jeśli chcesz mieć szybko, to zadzwoń, zapytaj co mają od ręki itp.. Prawdopodobnie i tak auto będzie do odbioru do końca miesiąca bo koniec kwartału. Czyli po 3 tygodniach od zamówienia. Jak dla mnie to ekspresowo ale może ja tu czegoś nie rozumiem?
Problemem raczej jest to, że Tesla ograniczyła kontakt z ludźmi przez co nikt nie wie co się dzieje w procesie bo aplikacja jest skąpa w informacje. Zauważyłem, że wielu tutaj nawet nie wie, że może zadzwonić do Tesli gdzie pracownik wszystko dobrze opowie co dzieje się z zamówieniem.Powiem Wam, rozbrajające są te teksty. Zamówiony 7 czerwca (sobota) piszesz po realnie 4 dniach roboczych (bo w piątek rano), że NADAL brak VIN. To piekarnia jest czy jak? Daj Tesli przynajmniej pełen tydzień. Tutaj i tak jest ekspresowo w porównaniu z innymi markami. A jeśli chcesz mieć szybko, to zadzwoń, zapytaj co mają od ręki itp.. Prawdopodobnie i tak auto będzie do odbioru do końca miesiąca bo koniec kwartału. Czyli po 3 tygodniach od zamówienia. Jak dla mnie to ekspresowo ale może ja tu czegoś nie rozumiem?
Są sposoby na sprawdzanie VIN przez grzebanie w kodzie strony po zalogowaniu, ale raczej nie warto - aplikacja dość sprawnie te dane pokazuje.Problemem raczej jest to, że Tesla ograniczyła kontakt z ludźmi przez co nikt nie wie co się dzieje w procesie bo aplikacja jest skąpa w informacje. Zauważyłem, że wielu tutaj nawet nie wie, że pracownik Tesli telefonicznie może dobrze wszystko opowiedzieć co dzieje się z zamówieniem.