Dostawy Y Juniper - 2025

kubit

Entuzjasta
Właśnie przed chwilą dostałem umowę leasing do podpisu elektornicznego i proformę. Także już teraz zgłupiałem. Jak rozmawiałem rano z santander to powiedziano mi, że otrzymania promocyjnego leasingu wystarczy mi vin i nie muszę mieć auta. Ale właśnie dostałem umowę i tam jest wyraźnie 2,49%, wszystkie kwoty się zgadzają. Przejrzałem zapisy i nic nie ma, że w razie wycofania się testli z dopłaty wzrosnie mi oprocentowanie. Także wyglada, że się załapałem...
No dokładnie, też mi przesyłali umowę, po zapłacie proformy przesyłają normalną fakturę.
Potwierdzam tak jak ty, na umowie jest wpisane oprocentowanie i kwoty się zgadzają. Niektórzy tutaj na forum twierdzili że santander może się wycofać z tego jeśli nie odbierzesz samochodu do końca czerwca. Ja pytałem się santandera mailowo o to i otrzymałem informację że samochód można spokojnie odebrać nawet i w lipcu, warunki będą zachowane. Mogę się jeszcze dopytać co będzie jeśli nie otrzymam VINu do końca czerwca. Bo w sumie odbiór samochodu w lipcu a brak vin do końca czerwca to różne kwestie...
Jak będzie naprawdę to się przekonamy, mam nadzieję że nie będę żałował oczekiwania na tę konkretną wersję :)

Jaceq

Pionier e-mobilności
Właśnie przed chwilą dostałem umowę leasing do podpisu elektornicznego i proformę. Także już teraz zgłupiałem. Jak rozmawiałem rano z santander to powiedziano mi, że otrzymania promocyjnego leasingu wystarczy mi vin i nie muszę mieć auta. Ale właśnie dostałem umowę i tam jest wyraźnie 2,49%, wszystkie kwoty się zgadzają. Przejrzałem zapisy i nic nie ma, że w razie wycofania się testli z dopłaty wzrosnie mi oprocentowanie. Także wyglada, że się załapałem...
No i elegancko :)

Koshotzkee

Zadomawiam się
Ja zamówiłem niebieskiego z hakiem, awd w dniu 29 maja. Vin pojawił się dzisiaj i martwi mnie to, bo w czerwcu nie mam kiedy auta odebrać ,a szacunkowa data odbioru ma być na lipiec.

umcus

Pionier e-mobilności
- drzwi pasażera ciężej się zamykają, trzeba nimi jeb### mocniej. Niby na serwisie zrobili regulacje zamka, nie stwierdzili żeby było źle i dodali komentarz że jak są szyby zamknięte to może być ciężej zamykać bo ciśnienie w kabinie rośnie. Efekt taki że jest dokładnie jak było dalej ciężej te jedne się zamykają. Widocznie przy innych drzwiach prawo Pascala w Tesli nie działa...Na youtube widziałem że nie jest to odosobniony przypadek, też tam macie? Naprawili Wam to? A może muszą się uszczelki "ułożyć"?
Mam wrażenie, że ten typ tak ma. Tyle, że na różnych drzwiach ;)
- od strony kierowcy pasek ambient na drzwiach sporo niżej niż na desce. Poprawili, idealnie nie jest nadal niżej ale już mniej. Z prawej tez jest niżej i jest prawie symetrycznie, to jest taka pierdoła że nie bede z tym dalej walczył.
Zgłoś ponownie - dopisz to zgłoszenia serwisowego. Mobilny jak przyjedzie, to powinien zrobić. U mnie w Ząbkach lekko poprawili, ale nadal było widać. Przyjechał mobilny i ogarnął temat.
Poza tym auto bez dalszych wad. Wrzucam commandera + knoba i soft close do frunka, a pan chińczyk ociąga się z wysyłką dywaników TPE.
Soft close czyli power frunk, czy tylko domykanie?

Massacre448

Nowy na Forum
Próbuję zawalczyć o ten leasing 2,49%. Chcę zamówić Y LR RWD. Rozmowy z standander już rozpocząłem. Wolałbym wersję od razu z hakiem. Tylko pytanie czy hak wydłuża dostawę albo raczej nadanie numeru vin? Bo osoba z santander powiedziała, że na razie leasing jest dofinansowany przez teslę, ale nie ma żadnego info jak długo to jeszcze potrwa albo na ile aut jeszcze mają limit... Pytanie do osób, które ostatnio dostały auta? Ile czekaliście na swoje auta od zamówienia i czy miały hak czy nie?
Ja tydzień na Vin 10 dni zeszło po opłacie do odbioru

nedro

Zadomawiam się
Mam wrażenie, że ten typ tak ma. Tyle, że na różnych drzwiach ;)

Zgłoś ponownie - dopisz to zgłoszenia serwisowego. Mobilny jak przyjedzie, to powinien zrobić. U mnie w Ząbkach lekko poprawili, ale nadal było widać. Przyjechał mobilny i ogarnął temat.

Soft close czyli power frunk, czy tylko domykanie?
samo domykanie, stwierdziłem że bezpieczniej to raz (bo mechanizm otwierania nadal pozostaje po stronie OEM), dwa są jakieś pojedyncze przypadki w necie że wykrzywiło maskę (nie puścił zamek, lub puścił z opóźnieniem), trzy dużo taniej sam domyk a jak dla mnie styknie bo najbardziej upierdliwe jest domykanie.

umcus

Pionier e-mobilności
samo domykanie, stwierdziłem że bezpieczniej to raz (bo mechanizm otwierania nadal pozostaje po stronie OEM), dwa są jakieś pojedyncze przypadki w necie że wykrzywiło maskę (nie puścił zamek, lub puścił z opóźnieniem), trzy dużo taniej sam domyk a jak dla mnie styknie bo najbardziej upierdliwe jest domykanie.
Dasz filmik jak to działa? I jakiś link gdzie kupić?

nedro

Zadomawiam się

MichałB

Zadomawiam się
- od strony kierowcy pasek ambient na drzwiach sporo niżej niż na desce. Poprawili, idealnie nie jest nadal niżej ale już mniej. Z prawej tez jest niżej i jest prawie symetrycznie, to jest taka pierdoła że nie bede z tym dalej walczył.
Wygląda że się pojawiła "akcja serwisowa" na to. U mnie mają przy następnej wizycie w serwisie weryfikować spasowanie tych pasków. RGB Inspection.

Najnowsze dyskusje