No dokładnie, też mi przesyłali umowę, po zapłacie proformy przesyłają normalną fakturę.Właśnie przed chwilą dostałem umowę leasing do podpisu elektornicznego i proformę. Także już teraz zgłupiałem. Jak rozmawiałem rano z santander to powiedziano mi, że otrzymania promocyjnego leasingu wystarczy mi vin i nie muszę mieć auta. Ale właśnie dostałem umowę i tam jest wyraźnie 2,49%, wszystkie kwoty się zgadzają. Przejrzałem zapisy i nic nie ma, że w razie wycofania się testli z dopłaty wzrosnie mi oprocentowanie. Także wyglada, że się załapałem...
Potwierdzam tak jak ty, na umowie jest wpisane oprocentowanie i kwoty się zgadzają. Niektórzy tutaj na forum twierdzili że santander może się wycofać z tego jeśli nie odbierzesz samochodu do końca czerwca. Ja pytałem się santandera mailowo o to i otrzymałem informację że samochód można spokojnie odebrać nawet i w lipcu, warunki będą zachowane. Mogę się jeszcze dopytać co będzie jeśli nie otrzymam VINu do końca czerwca. Bo w sumie odbiór samochodu w lipcu a brak vin do końca czerwca to różne kwestie...
Jak będzie naprawdę to się przekonamy, mam nadzieję że nie będę żałował oczekiwania na tę konkretną wersję