eimi
Pionier e-mobilności
Przez 10kkm miałem tak z 3 razy, w szczególności pod słońce. Nie jeżdżę ani nie zostawiam już na auto.Zwyczajnie sie wlaczaja raz robia przelot i tyle.
Bez powodu.
Przez 10kkm miałem tak z 3 razy, w szczególności pod słońce. Nie jeżdżę ani nie zostawiam już na auto.Zwyczajnie sie wlaczaja raz robia przelot i tyle.
Bez powodu.
No to jest niestety znany temat. S3XY Commander załatwia sprawę. Tzn. Możesz wówczas zablokować przełączanie na auto przy tempomacie.U mnie w Juniperze już kilka razy wycieraczki włączyły się na sucho.
Co gorsza jak je wyłączę to po włączeniu tempomatu wycieraczki przeskakują na Auto i znowu się włączają na sucho.
Zamów sobie S3XY Commandera plus ewentualnie S3XY Knob. Teraz jest 20% rabatu na świątecznej wyprzedaży i masz od tego jeszcze 10% z kodem "BJORN". Spodoba Ci się jakie fajne rzeczy można robić. Tłuczenia bagażnika to co prawdo nie wyeliminuje..a jak oglądałem testy Junipera na YouTube to chwalili, że nie ma już problemu z wycieraczkami, nawet nasz forumowicz youtuber tak mówił w swoich filmikach,
teraz jak jeżdżę swoim Y to nie znoszę dwóch rzeczy: łatanego asfaltu (tłucze się bagażnik) i włączania tempomatu (włączają się wycieraczki)
Przekonałeś, zamówiłem, zobaczymy co potrafi to cacko 🙂Zamów sobie S3XY Commandera plus ewentualnie S3XY Knob. Teraz jest 20% rabatu na świątecznej wyprzedaży i masz od tego jeszcze 10% z kodem "BJORN". Spodoba Ci się jakie fajne rzeczy można robić. Tłuczenia bagażnika to co prawdo nie wyeliminuje..
Będzie Pan zadowolony ;-)Przekonałeś, zamówiłem, zobaczymy co potrafi to cacko 🙂
Hmm, zamówiłem dziś o 8:17 , o 9:40 dostałem VIN (!). Za chwilę wiadomość z dostępnym terminem odbioru na piątek lub sobotę.. Chyba mają auto na miejscu w Ząbkach. LR AWD Stealth Grey z hakiem.Czy ktoś może dostał już VIN do zamówienia z kwietnia (Q2)? 🤔
Zgadza się, podobno mają kilka egzemplarzy "od ręki", trzeba dzwonić i się dowiadywać. Jest też Quicksilver z Czarnym środkiem + Stealth Grey z białym środkiem i hakiem - w transporcie.Hmm, zamówiłem dziś o 8:17 , o 9:40 dostałem VIN (!). Za chwilę wiadomość z dostępnym terminem odbioru na piątek lub sobotę.. Chyba mają auto na miejscu w Ząbkach. LR AWD Stealth Grey z hakiem.
A spróbuj wyregulować gumowe odboje, na klapie.a jak oglądałem testy Junipera na YouTube to chwalili, że nie ma już problemu z wycieraczkami, nawet nasz forumowicz youtuber tak mówił w swoich filmikach,
teraz jak jeżdżę swoim Y to nie znoszę dwóch rzeczy: łatanego asfaltu (tłucze się bagażnik) i włączania tempomatu (włączają się wycieraczki)