Dostawy Y Juniper - 2025

eimi

Pionier e-mobilności
Zwyczajnie sie wlaczaja raz robia przelot i tyle.
Bez powodu.
Przez 10kkm miałem tak z 3 razy, w szczególności pod słońce. Nie jeżdżę ani nie zostawiam już na auto.

Jaceq

Pionier e-mobilności
U mnie w Juniperze już kilka razy wycieraczki włączyły się na sucho.
Co gorsza jak je wyłączę to po włączeniu tempomatu wycieraczki przeskakują na Auto i znowu się włączają na sucho.
No to jest niestety znany temat. S3XY Commander załatwia sprawę. Tzn. Możesz wówczas zablokować przełączanie na auto przy tempomacie.

Krk

Posiadacz elektryka
a jak oglądałem testy Junipera na YouTube to chwalili, że nie ma już problemu z wycieraczkami, nawet nasz forumowicz youtuber tak mówił w swoich filmikach,

teraz jak jeżdżę swoim Y to nie znoszę dwóch rzeczy: łatanego asfaltu (tłucze się bagażnik) i włączania tempomatu (włączają się wycieraczki)

Jaceq

Pionier e-mobilności
a jak oglądałem testy Junipera na YouTube to chwalili, że nie ma już problemu z wycieraczkami, nawet nasz forumowicz youtuber tak mówił w swoich filmikach,

teraz jak jeżdżę swoim Y to nie znoszę dwóch rzeczy: łatanego asfaltu (tłucze się bagażnik) i włączania tempomatu (włączają się wycieraczki)
Zamów sobie S3XY Commandera plus ewentualnie S3XY Knob. Teraz jest 20% rabatu na świątecznej wyprzedaży i masz od tego jeszcze 10% z kodem "BJORN". Spodoba Ci się jakie fajne rzeczy można robić. Tłuczenia bagażnika to co prawdo nie wyeliminuje..

Pelski

Nowy na Forum
Zamów sobie S3XY Commandera plus ewentualnie S3XY Knob. Teraz jest 20% rabatu na świątecznej wyprzedaży i masz od tego jeszcze 10% z kodem "BJORN". Spodoba Ci się jakie fajne rzeczy można robić. Tłuczenia bagażnika to co prawdo nie wyeliminuje..
Przekonałeś, zamówiłem, zobaczymy co potrafi to cacko 🙂

Jaceq

Pionier e-mobilności
Czy ktoś może dostał już VIN do zamówienia z kwietnia (Q2)? 🤔
Hmm, zamówiłem dziś o 8:17 , o 9:40 dostałem VIN (!). Za chwilę wiadomość z dostępnym terminem odbioru na piątek lub sobotę.. Chyba mają auto na miejscu w Ząbkach. LR AWD Stealth Grey z hakiem.

macieeq

Zadomawiam się
Hmm, zamówiłem dziś o 8:17 , o 9:40 dostałem VIN (!). Za chwilę wiadomość z dostępnym terminem odbioru na piątek lub sobotę.. Chyba mają auto na miejscu w Ząbkach. LR AWD Stealth Grey z hakiem.
Zgadza się, podobno mają kilka egzemplarzy "od ręki", trzeba dzwonić i się dowiadywać. Jest też Quicksilver z Czarnym środkiem + Stealth Grey z białym środkiem i hakiem - w transporcie.
U mnie Stealth Grey ale z białym środkiem i bez haka, nie mają informacji kiedy co i jak a w przypadku nowego Y nie mogą sami usuwać / dodawać haków z konfiguracji 🤷‍♂️

inter

Pionier e-mobilności

A spróbuj wyregulować gumowe odboje, na klapie.