Kluczyk w telefonie, chodzisz koło samochodu?Mam pytanie,
co to jest ten symbol kluczyka na widżecie aplikacji Tesla?
raz on się pojawia a raz znika
View attachment 26832
Zamówiłem 3 kwietnia LR AWD, biała, biały środek , 19", bez haka - nie mam VIN. Podejrzewam, że biały środek czeka na wjazd w kolejceCzy ktoś z Was zamawiał w kwietniu LR AWD w konfiguracji: czarny lakier, biały środek, felgi 19", bez haka — i dostał już VIN?
Wczoraj złożyłem zamówienie i mam nadzieję na odbiór przed majówką! 😄
Bardzo możliwe, ja tak samo - czekam z białym środkiem od 1.04 👀Zamówiłem 3 kwietnia LR AWD, biała, biały środek , 19", bez haka - nie mam VIN. Podejrzewam, że biały środek czeka na wjazd w kolejce![]()
to chyba jest tak, że jak się połączy komórka z Teslą przez bluetooth to wskakuje kluczyk,Kluczyk w telefonie, chodzisz koło samochodu?
Wygląda, że masz blisko auto w zasięgu bluetootha.to chyba jest tak, że jak się połączy komórka z Teslą przez bluetooth to wskakuje kluczyk,
w domu mam go caly czas, jak odejdę dalej to znika
Chyba właśnie ten biały środek jest największym obiektem pożądania i trzeba na niego dłużej poczekać.. U mnie to poszło takim ekspresem, że gdyby się spiąć to w 2 dni byłby odbiór bo moją konfigurację mieli od ręki w Wawie. Zamówiłem wczoraj (9.04) i musiałem się tłumaczyć dlaczego chcę odbierać DOPIERO po świętach ;-) Finalnie odbiór ustawiony na 23.04 czyli równe 14 dni od zamówienia.Bardzo możliwe, ja tak samo - czekam z białym środkiem od 1.04 👀