Dostawy Y Juniper - 2025

luk49696

Posiadacz elektryka
I u mnie nadszedł w końcu czas na zamówienie. Zamówiona przed chwilą, LR AWD z dostawą na kwiecień.
Dzisiaj wystawiona faktura, w środę odbiór dokumentów do rejestracji, w czwartek rejestracja. Odbiór w czwartek po rejestracji lub do soboty. Odbiór w Tesla Katowice.

macieeq

Zadomawiam się
Dzisiaj wystawiona faktura, w środę odbiór dokumentów do rejestracji, w czwartek rejestracja. Odbiór w czwartek po rejestracji lub do soboty. Odbiór w Tesla Katowice.
Super, sprawnie, gratulacje!
W sam raz, żeby sąsiad na Święta zobaczył 😜

umcus

Pionier e-mobilności
Ktoś zgłaszał jakieś niedoróbki przez apkę? Ciekawe, kiedy się odezwą.

Tymczasem update po gruntownym umyciu samochodu:

Doszedł jeszcze z drugiej strony plastik, z taką porządniejszą rysą - ciekawe, że wcześniej tego nie było widać, chyba potraktowali to jakimś środkiem, ale środek nie przetrwał porządnego mycia.

Uff, listwa po umyciu okazała się bez zarzutu.

Natomiast doszły jeszcze dwa odpryski na łuku nad oknami. Zgłosiłem, aczkolwiek detailer powiedział, że to ogarnie we własnym zakresie.
Napisali mi jakiś czas temu, że czekają na części (pewnie zderzak) i że sobie poczekam na wizytę. W odpowiedzi skasowałem usterki lakiernicze, zostawiłem tylko plastiki nad kołami tylnymi, konsolę środkową i opuszczoną tapicerkę lewych drzwi. No i na początku maja mam wizytę. Zdemontuję S3xy Knoba, żeby nie kłuł w oczy i się zobaczy co tam zrobią.

Ciekawe, ile musiałbym na ten zderzak czekać :)

luk49696

Posiadacz elektryka
Dzisiaj odebrana, wydaje się wszystko ok.

pf10711

Nowy na Forum
Coś czarno to widzę te odbiory z białym środkiem w kwietniu...u mnie nadal brak VIN-u (czarny lakier, biały środek LR AWD) i zniknęła data dostawy z konta.

Ktoś ma podobnie? Zaczynam się zastanawiać, czy w ogóle zdążą w tym miesiącu.