Dostawy Y Juniper - 2025

inter

Pionier e-mobilności

Massacre448

Nowy na Forum
Zarezerwowałem swojego Y wczoraj(na inny email i numer telefonu niż ten z którego z nimi pisałem), no i dziś do mnie dzwonili, że jak zamówię dziś, to dostanę darmowego wallboxa, bo mają Inventory Day… , da się coś zrobić żeby dostać tego wallboxa czy przepadło ?

nedro

Zadomawiam się
Tesla odebrana:) Niestety już zgłosiłem drobnostkę na serwis - lekkie wibracje na kierownicy >120km/hi lekko niewycentrowana kiera. Podejrzewam wyważenie kół i być może zbieżność. Może też być że się "ułoży" bo dopiero 40km przebiegu ale wolałem zgłosić asap najwyżej odwołam.
Innych wpadek nie namierzyłem.
tesla.jpg

inter

Pionier e-mobilności

PrzemekTY

Nowy na Forum
Cześć, witam wszystkich. Mój 1 wpis na forum. U mnie wygląda to tak - 18.04 zamówiona Tesla Y Juniper (biała, biały środek, hak). Aplikacja pokazywała odbiór na kwiecień. Gdy w dniu zamównienia zadzwonili z Tesli usłyszałem 2-3 tygodnie. Minął właśnie dokładnie miesiąc. Termin z aplikacji zniknął. I nadal nie mam VIN :) Także czekam powiedzmy że cierpliwie. Najwyraźniej biały środek powoduje opóźnienia.

eimi

Pionier e-mobilności
Ja już widziałem na drodze z 7 albo 8szt a wcale dużo nie jeżdżę.. głównie białe i srebrne

Najnowsze dyskusje