Dostawy Y Juniper - 2025

margielm

Zadomawiam się
Mam do Was pytanie. Kupowałem z linka referala i miałem dostać 3 miesiące FSD z tego. Dostał ktoś? Bo u mnie nigdzie nic się nie pojawiło.....
Już o tym gadaliśmy. Ta oferta tylko w stanach jest. Najprawdopodobniej wchodziłeś przez stronę amerykańską. W Polsce dla kupującego niestety nie ma nic z referala

wxwx78

Zadomawiam się
Mam do Was pytanie. Kupowałem z linka referala i miałem dostać 3 miesiące FSD z tego. Dostał ktoś? Bo u mnie nigdzie nic się nie pojawiło.....
Miałem tak samo. Link do referala ustawił się na US i pisało o 3 miesiącach FSD. Po przejściu do kreatora samochodu było info o rabacie.
Jak się cofnąłem i zamieniłem w adresie kraj na pl_pl (czy jakoś tak) to był info po polsku, ale nic na stronce nie prowadziło do nowego Y
Jak przeszedłem do zamówienia dalej było info że rabat zastosowany, ale nie widziałem go nigdzie zastosowanego. Trudno

Jaceq

Pionier e-mobilności
Na inventory chyba wchodzą a pełno dziś weszło juniperow do inventory
Przed chwilą sprawdziłem - niestety przy kliknięciu Junipera z inventory nie wchodzi zniżka. Dla "starego" TMY tak.

kubatar

Pionier e-mobilności
To chyba wstęp do rabatowania przed koncem 2 kwartału. Historia pokazuje że najpierw wrzucali pojedyncze sztuki z rabatami.
Pewnie będą się chcieli wcześniej pozbyć starych Y których naliczylem 14.