Dostawy Y Juniper - 2025

margielm

Fachowiec
Czy gaśnica ma swoje dedykowane miejsce czy ma się tak "walać" po bagażniku?
U mnie była w tej bocznej, lewej, kieszeni bagażnika. Trudno powiedziec żeby było to „dedykowane” miejsce. Ale mówienie, że się „walała po bagażniku” też jest dużym nadużyciem.

U mnie była w tej bocznej, lewej, kieszeni bagażnika. Trudno powiedziec żeby było to „dedykowane” miejsce. Ale mówienie, że się „walała po bagażniku” też jest dużym nadużyciem.
U mnie też była w bocznej ale może coś przeoczyłem i jest dedykowane miejsce gdzie ją można rozsądnie zamontować na stałe?

Janek_

Nowy na Forum
Z ciekawostek, wcześniej tego nie widziałem, podczas zamawiania Y można od razu zamówić dywaniki all-weather i bagażnik dachowy. Jak ktoś chce dywaniki, to warto zamówić od razu, bo od samego początku pojawiły się w sklepie tylko na moment i generalnie są niedostępne.
Przepraszam, że w taki sposób ale chciałem po pierwsze przywitać się z forumowiczami i od razu zapytać o jedną kwestię - nie chcę zakładać nowego tematu. Ponieważ jestem zdecydowany zamówić "Y", zainteresował mnie temat referrencjała link do którego załączasz - możesz napisać jak to działa w przypadku Tesli?

krzyss

Pionier e-mobilności
Przepraszam, że w taki sposób ale chciałem po pierwsze przywitać się z forumowiczami i od razu zapytać o jedną kwestię - nie chcę zakładać nowego tematu. Ponieważ jestem zdecydowany zamówić "Y", zainteresował mnie temat referrencjała link do którego załączasz - możesz napisać jak to działa w przypadku Tesli?
Uzywasz czyjegos linku, klikasz i w tej sesji zamawiasz auto.
Aktualnie otrzymujesz 1000km darmowego ladowania ty oraz osoba z ktorej linku skorzystales. Cala filozofia.

Janek_

Nowy na Forum
Uzywasz czyjegos linku, klikasz i w tej sesji zamawiasz auto.
Aktualnie otrzymujesz 1000km darmowego ladowania ty oraz osoba z ktorej linku skorzystales. Cala filozofia.
Dziękuję za odpowiedź ale czy "to" działa jednorazowo? Bo jeżeli jednorazowo, to można chyba trafić na sytuację, że już ktoś z linka skorzystał - działa to tak czy inaczej?

Jaceq

Pionier e-mobilności
U mnie też była w bocznej ale może coś przeoczyłem i jest dedykowane miejsce gdzie ją można rozsądnie zamontować na stałe?
Dedykowanego miejsca nie kojarzę. A co jest nie tak z trzymaniem gaśnicy w bocznej kieszeni bagażnika? Wg mnie to bardzo wygodne miejsce i tam właśnie trzymam gaśnicę..

Jaceq

Pionier e-mobilności
Dziękuję za odpowiedź ale czy "to" działa jednorazowo? Bo jeżeli jednorazowo, to można chyba trafić na sytuację, że już ktoś z linka skorzystał - działa to tak czy inaczej?
Działa to "do 10 poleceń" zdaje się. Tak czy inaczej chyba wszyscy tutaj udostępniający referrale mają je "aktywne" ;-)

Jaceq

Pionier e-mobilności
Działa to "do 10 poleceń" zdaje się. Tak czy inaczej chyba wszyscy tutaj udostępniający referrale mają je "aktywne" ;-)
Tutaj masz źródło jeśli chcesz dokładne info: link

TLDR:
Czy obowiązuje limit liczby korzyści do zdobycia?
Tak. Istnieją ograniczenia co do tego, ile razy możesz otrzymać każdy rodzaj korzyści:
  • Kupujący — możesz otrzymać korzyści dla kupujących jednorazowo przy pierwszym zakupie kwalifikującego się produktu Tesla za pośrednictwem łącza z poleceniem.
  • Polecający - możesz otrzymać korzyści za polecenie nawet 10 razy w roku kalendarzowym, gdy znajomy użyje Twojego łącza z poleceniem, aby zakupić swój pierwszy kwalifikujący się produkt Tesla za pośrednictwem Twojego łącza z poleceniem.
  • Lojalność — możesz otrzymać korzyści lojalnościowe 10 razy w ciągu całego okresu istnienia Twojego konta, kupując dodatkowe kwalifikujące się produkty Tesla.
Uwaga: w przypadku osiągnięcia limitu korzyści dla osoby polecającej, kupujący, którzy złożą zamówienie za pomocą Twojego łącza z poleceniem, nie otrzymają żadnych korzyści dla kupującego.

BTW, jakby co mój link jest na pewno aktywny - skorzystała z niego jak dotąd jedna osoba ;-)