Dostawy Y Juniper - 2025

oski

Referral: Zyskaj 1000 km przy zakupie Tesli
A mówią w Internetach, że Tesla się nie sprzedaje :unsure:
Wszystko ok, tylko po co obiecują głupoty w aplikacji i przez telefon że niby tak szybko 🫣

GrzesiekG

Posiadacz elektryka
Wszystko ok, tylko po co obiecują głupoty w aplikacji i przez telefon że niby tak szybko 🫣
Tu masz rację - oficjalny przekaz (nie mówię o aplikacji jakiegoś Influencera) powinien być zgodny z przewidywaniami, nawet bardzo ogólny, ale pokrywający się z prawdą, np. 3 kwartał 2025r.

Janek_

Nowy na Forum
Obiecują aby sprzedać jak najwięcej - z tego ich rozliczają, a to kiedy naprawdę auto będzie u klienta przestaje być dla nich istotne. Mnie oczywiście taki "styl" sprzedaży, nie podoba się. W innej marce byłem zwodzony prawie rok, aż zrezygnowałem z zakupu ale wtedy mieliśmy epidemię.

krzyss

Pionier e-mobilności
Obiecują aby sprzedać jak najwięcej - z tego ich rozliczają, a to kiedy naprawdę auto będzie u klienta przestaje być dla nich istotne. Mnie oczywiście taki "styl" sprzedaży, nie podoba się. W innej marce byłem zwodzony prawie rok, aż zrezygnowałem z zakupu ale wtedy mieliśmy epidemię.
Jak odbieralem lexusa ct200 to salon mnie zwodzil prawie 5 tygodni. Auto stalo na magazynie celnym a oni ciagle przekladali odbior. Takie zycie.

inter

Pionier e-mobilności
Wszystko jest zależne od tego, co aktualnie jest w produkcji.
A produkcją zarządza AI.
Nawet się nie pochwaliłeś, jaką wersje wybrałeś i kiedy zamówiłeś.