Wiarygodnosc tego jest taka sama jak tych przewidywanych dat dostawjy - ja jestemn ciekaw czy to bedzie Sierpien czy Wrzesien."Wie Pan jak nie będzie Pana zamówienia to może zaproponujemy coś co przyjdzie z jakimś rabatem"
Informują teraz, że czas oczekiwania na samochód to ok. 1,5 miesiąca (TMY LR AWD), czyli zakładałbym raczej początek września, ale niespodzianki się zdarzają.Wiarygodnosc tego jest taka sama jak tych przewidywanych dat dostawjy - ja jestemn ciekaw czy to bedzie Sierpien czy Wrzesien.
Płaci się po wystawieniu faktury, czyli dopiero jak zostanie przypisany VIN i samochód będzie na placu, gotowy do rejestracji. Przynajmniej u mnie tak było.Pytanie w kontekście oczekiwania na Junipera. Kiedy płaci się za zamówione auto? Jak będzie już fizycznie w salonie czy wcześniej?
U mnie po nadaniu VIN mówili, że jest 7 dni na opłacenie (domyślnie, taki też był termin płatności na FV) - finalnie się to wydłużyło przez zmianę leasingu. Samochód był jednak opłacony przez leasing, zanim jeszcze pojawił się na placu.Płaci się po wystawieniu faktury, czyli dopiero jak zostanie przypisany VIN i samochód będzie na placu, gotowy do rejestracji. Przynajmniej u mnie tak było.
cytat:Płaci się po wystawieniu faktury, czyli dopiero jak zostanie przypisany VIN i samochód będzie na placu, gotowy do rejestracji. Przynajmniej u mnie tak było.
Ja zamowilem 1 lipca a VIN brak - jesli byloby 6 tygodni to juz powinien byc.Informują teraz, że czas oczekiwania na samochód to ok. 1,5 miesiąca (TMY LR AWD), czyli zakładałbym raczej początek września, ale niespodzianki się zdarzają.
Ja zamowilem 1 lipca a VIN brak - jesli byloby 6 tygodni to juz powinien byc.