Do mnie zadzwonili i powiedzieli mi VIN, dopiero później on pojawił się na stronie z zamówieniem.Hej, spotkał się ktoś z tym, że mieliście numer vin w źródle strony a potem wam zniknął (null)? Nie miałem wyznaczonej daty jeszcze i zaczynam wątpić w odbiór we wrześniuAuto ze stoku LR, białe
Też rejestrowałem swoją SR+ w Gdańsku gdzie mieszkam i nie trzeba czekać na zgodę US na zwolnienie z akcyzy, Tesla może wystawić taki wniosek/pismo i to wystarczy by zarejestrować auto.Dla ciekawskich i innych niecierpliwych zdaję relację jak u mnie sytuacja:
Zamawiałem bodajże 31 lipca. U mnie niedawno był termin 6-20 września na stronie, teraz całkiem zniknął jakikolwiek termin odbioru ze strony. Emil Płonka, u którego mam leasing skontaktował się z Teslą. 15 września moja Tesla będzie na miejscu + około tydzień na zwolnienie z akcyzy, potem ok. 3 dni rejestracja w Gdańsku (tak sobie zażyczyłem, żeby mieć lokalne tablice), więc teoretycznie mógłbym odebrać między 24 a 27 września. Zamówiłem odbiór i oklejenie folią PPF + ceramikę przez EVdlaCiebie i jadę na gotowe na początku października.
Dobrze wiedzieć, ja i tak zaplanowałem sobie już wyjazd do Warszawy z odbiorem, więc te kilka dni nie zrobi mi różnicy.Też rejestrowałem swoją SR+ w Gdańsku gdzie mieszkam i nie trzeba czekać na zgodę US na zwolnienie z akcyzy, Tesla może wystawić taki wniosek/pismo i to wystarczy by zarejestrować auto.
A mi jutro będą rejestrować moja SR+ także w Gdańsku, skąd jestem. To trochę nas tu będzie 😃Też rejestrowałem swoją SR+ w Gdańsku gdzie mieszkam i nie trzeba czekać na zgodę US na zwolnienie z akcyzy, Tesla może wystawić taki wniosek/pismo i to wystarczy by zarejestrować auto.
3 😂 - mniej niż Lambo pewnieA mi jutro będą rejestrować moja SR+ także w Gdańsku, skąd jestem. To trochę nas tu będzie 😃