Dwa komplety kół

zibizz1

Pionier e-mobilności
@krzyss no jasne że całoroczne to oszczedność. Co do podatku od bogatości 19 cali 40zł a 21 cali 50zł, wiec jak sie przyjedzie zwykłym Y to jest 160zł a jak Performance to juz 200zł. Same opony tak samo im wieksze kapcie tym grubszy portfel trzeba mieć

krzyss

Pionier e-mobilności
@krzyss no jasne że całoroczne to oszczedność. Co do podatku od bogatości 19 cali 40zł a 21 cali 50zł, wiec jak sie przyjedzie zwykłym Y to jest 160zł a jak Performance to juz 200zł. Same opony tak samo im wieksze kapcie tym grubszy portfel trzeba mieć
Pogatek od „tesli” jest w wiekszosci punktow :)
Ale Michal pisal ze da sie jeszcze tanio zmienic. To dobrze. Ja na szczescie wlasny podnosnik i drugie kola :)

Alef

Zadomawiam się
Pogatek od „tesli” jest w wiekszosci punktow :)
Ale Michal pisal ze da sie jeszcze tanio zmienic. To dobrze. Ja na szczescie wlasny podnosnik i drugie kola :)
Jaki masz podnośnik? Akurat chcę kupić. Nie wiem czy muszę wziąć 3T czy 2.5T wystarczy. Patrzę na Verda. Dziękuję!

andrzejkla

Zadomawiam się
Widziałem tu pytania o czujniki.
Ja kupiłem 4 szt
Hamaton Hybrid Lite Sensor HTS-3600 Silver Clamp-In
Częstotliwość pracy: 433Mhz
Podałem na Oponeo że do Niro EV M2023
Po założeniu i przejechaniu 5km wszystko działa. Kia podaje ciśnienia z poszczególnych kół.

less

Posiadacz elektryka
Widziałem tu pytania o czujniki.
Ja kupiłem 4 szt
Hamaton Hybrid Lite Sensor HTS-3600 Silver Clamp-In
Częstotliwość pracy: 433Mhz
Podałem na Oponeo że do Niro EV M2023
Po założeniu i przejechaniu 5km wszystko działa. Kia podaje ciśnienia z poszczególnych kół.
Rozumiem że beż żadnego klonowania oryginalnych, podawania numerów oryginalnych itp?

andrzejkla

Zadomawiam się
Rozumiem że beż żadnego klonowania oryginalnych, podawania numerów oryginalnych itp?
Dokładnie tak.
Oponeo wysłało. Nie wiem czy cokolwiek robili. Ale żadnych danych im nie wysyłałem poza marką i rocznikiem.
Warsztat założył czujniki i opony na felgi. Tutaj nic nie robili, bo im zakazałem. ( Mówili że i tak ponownie przyjadę, bo to nie będzie działać)

A po przejechaniu 5 km wszystko już było OK.
A zaraz po starcie na ekranie z wyświetlonymi oponami, był komunikat, żeby przejechać jakąś odległość, żeby wczytało ciśnienie.