Dywaniki

Giacomo

Fachowiec
Ja lubie korytka gumowe, wyjmę przlece wodą z weża, otrzepię i sprawa z głowy

My nie dbamy o samochody za bardzo. Mycie m/w raz w miesiącu, obecnie może 2x. środek raz dwa, na rok.
Po roku posiadania, zabawy w wyposażenie, przechodzi fascynacja i... dajemy zarobić - u nas to 90 zł za całość mycia i czyszczenia. A było 50 ;-(
Ale znam ludzi co jak na filmach amerykańskich spedzaja długie godziny na pielegnacji, to ich relaksuje. I OK. Żona ma w nosie, jak jest brudny na zewnątrz to do myjni na szybko ale bez przginania. srodek czasem... i raczej w lecie ale po łebkach.
Moja ma murzyna ( wiem - niepoprawne obecnie slowo ) i ten .... sprzata wewnatrz 1 na sezon ( bo lubi ) a na zewnatrz myjka aut. - takich luksusow jak w PL , zeby myjki reczne byly to nie ma :)

krzyss

Pionier e-mobilności
W dobie soli i syfu uliczno chodnikowego szmaciane jasne itp może i fajnie wygladają ale jak są nowe. A samochód podjezdża na podjazd i państwo wsiadaja wprost z salonu czy sali balowej.
U nas tylko gumiaki głebokie z brzegami. Ale każdy orze jak może....

Nie nawidze gumowych, a dywaniki podjezdzasz na myjnie reczna walisz po nich kerszerem, potem susze w domu i sa jak nowki.

Bronek

Pionier e-mobilności
Za dużo czynności i miałem takie z wełny z alpaki czy czegoś tam wykwintnego w kilku "wypasach" ... bo nie wypadało mieć tam moich ulubionych. Piach byl i na dywaniku i pod dywanikiem no i nie daj Boże jak się coś rozleje...
Jak pisałem każdy robi po swojemu. Uwielbiam samochody nie traktuje ich jak maszynki do jazdy z A do B ale jako swoje zabawki. lecz nie dbam za bardzo i tyle. Mechanicznie tak, reszta czyli kosmetyka to średnio

Relevant

Fachowiec
W dobie soli i syfu uliczno chodnikowego szmaciane jasne itp może i fajnie wygladają ale jak są nowe. A samochód podjezdża na podjazd i państwo wsiadaja wprost z salonu czy sali balowej. U nas tylko gumiaki głebokie z brzegami. Ale każdy orze jak może....

Uniwersalne czy dedykowane? Daj linka Bo masz racje, tylko do trójki takich nie znalazlem. Dla mnie wazne aby dywanik obejmował lewe nadkole bo tam trzymam nieczynne kopytko
Tak, zapomniałem też o wymaganiu pokrycia podnóżka... Uniwersalnych nawet nie szukałem.

Niestety tylko brązowe i brzydkie: https://www.amazon.com/dp/B07SPZ23W...top?_encoding=UTF8&ref_=sspa_mw_detail_0&th=1

Customy na zamówienie, do Tesli też robią: https://custoarmor.com/products/bande-collection?variant=31485889380405

podicool

Zadomawiam się
Fajne znalazłem na Allegro , odbiera M3LR w tym tygodniu to dam znać jak pasują . Polska produkcja

Jeśli ktoś się zastanawia czy dywaniki w modelu 3 przed i po lifcie pasują to tylko ten w przednim bagażniku jest inny mniejszy w 2021. Mam znajomego z USA ,zmienił na model 2021 i przymierzał dywaniki.

podicool

Zadomawiam się
Fajne znalazłem na Allegro , odbiera M3LR w tym tygodniu to dam znać jak pasują . Polska produkcja

Jeśli ktoś się zastanawia czy dywaniki w modelu 3 przed i po lifcie pasują to tylko ten w przednim bagażniku jest inny mniejszy w 2021. Mam znajomego z USA ,zmienił na model 2021 i przymierzał dywaniki.
W TM3 LR 2021 te dywaniki nie polecam , dywanik pasażera słabo jest dopasowany odstaje ,reszta dywaników pasuje super

domas7

Zadomawiam się
Czy ma ktoś jakieś fajne i sprawdzone pasujące dywaniki gumowe / all weather do modelu z pompą ciepła? Zamówiłem Aristar i one są moim zdaniem, hmm, mocno średnie - cienkie jak plaster szynki, a i dywanik kierowcy układa się jako tako.
W innym wątku widziałem informacje sprzed roku, że dywaniki vogo mają zostać - napisałem do nich, odpowiedź uzyskałem ekspresem, że będą, ale końcem kwietnia.
Jakieś inne pasujące na ten moment?

Sfotek

Posiadacz elektryka
Czy ma ktoś jakieś fajne i sprawdzone pasujące dywaniki gumowe / all weather do modelu z pompą ciepła? Zamówiłem Aristar i one są moim zdaniem, hmm, mocno średnie - cienkie jak plaster szynki, a i dywanik kierowcy układa się jako tako.
W innym wątku widziałem informacje sprzed roku, że dywaniki vogo mają zostać - napisałem do nich, odpowiedź uzyskałem ekspresem, że będą, ale końcem kwietnia.
Jakieś inne pasujące na ten moment?

te kupiłem i pasują - 17 lutego były jeszcze po 170 pln :( Ładnie pachną bo są "perfumowane"

Rafael

Nowy na Forum
Czy ktoś już zakupił i sprawdził czy pasują do TM3 2022?
Czeska firma GUMARNY ZUBRI, dostępne na allegro.
Jak nikt jeszcze nie ma to ja przetestuje.
1666862208723.png

Najnowsze dyskusje