Rozumiem o czym mówisz, ale się nie zgadzam. Na jasnych białą sól mniej widać niż na ciemnych, a ja w szczególnosci pytałem o jasne (lub kolorowe) i JEDNOCZEŚNIE gumowe - dla innych aut takie istnieją, wygląda prawie jak dla jaśniepaństwa, a nie są welurowe.W dobie soli i syfu uliczno chodnikowego szmaciane jasne itp może i fajnie wygladają ale jak są nowe. A samochód podjezdża na podjazd i państwo wsiadaja wprost z salonu czy sali balowej.
U nas tylko gumiaki głebokie z brzegami. Ale każdy orze jak może....
Uniwersalne czy dedykowane? Daj linka Bo masz racje, tylko do trójki takich nie znalazlem. Dla mnie wazne aby dywanik obejmował lewe nadkole bo tam trzymam nieczynne kopytkoRozumiem o czym mówisz, ale się nie zgadzam. Na jasnych białą sól mniej widać niż na ciemnych, a ja w szczególnosci pytałem o jasne (lub kolorowe) i JEDNOCZEŚNIE gumowe - dla innych aut takie istnieją, wygląda prawie jak dla jaśniepaństwa, a nie są welurowe.
Plus ja takie (beżowe i gumowe) oczywiście już znalazłem w internecie, ale pytam czy ktoś już takowe coś posiada i się podzieli info, może nawet tańsze.
szczerze mimo poszukiwan takowych nie znalazlem , a nadal uwazam ze , plaskie gumy nie sa mega praktyczne , te moje sa jak wycieraczki , czyli na wierzchu zawsze czysteW dobie soli i syfu uliczno chodnikowego szmaciane jasne itp może i fajnie wygladają ale jak są nowe. A samochód podjezdża na podjazd i państwo wsiadaja wprost z salonu czy sali balowej. U nas tylko gumiaki głebokie z brzegami. Ale każdy orze jak może....
Uniwersalne czy dedykowane? Daj linka Bo masz racje, tylko do trójki takich nie znalazlem. Dla mnie wazne aby dywanik obejmował lewe nadkole bo tam trzymam nieczynne kopytko