Dywaniki

Relevant

Fachowiec
Ktoś chce się podzielić upatrzonymi dywanikami do TM3? Najlepiej by NIE czarne (może kremowe? czerwone? białe?), gumowe, fajnie jakby z rantami, i im z bliżej dostawa tym lepiej...

Relevant

Fachowiec
Widziałem, w tamtym temacie jest wiele różnych akcesoriów przemieszanych, temat będzie rósł i już ciężko w nim coś znaleźć, a mnie interesują tylko dywaniki - i w szczególności te o NIE praktycznych kolorach :)

Bronek

Pionier e-mobilności
W dobie soli i syfu uliczno chodnikowego szmaciane jasne itp może i fajnie wygladają ale jak są nowe. A samochód podjezdża na podjazd i państwo wsiadaja wprost z salonu czy sali balowej.
U nas tylko gumiaki głebokie z brzegami. Ale każdy orze jak może....

Relevant

Fachowiec
W dobie soli i syfu uliczno chodnikowego szmaciane jasne itp może i fajnie wygladają ale jak są nowe. A samochód podjezdża na podjazd i państwo wsiadaja wprost z salonu czy sali balowej.
U nas tylko gumiaki głebokie z brzegami. Ale każdy orze jak może....
Rozumiem o czym mówisz, ale się nie zgadzam. Na jasnych białą sól mniej widać niż na ciemnych, a ja w szczególnosci pytałem o jasne (lub kolorowe) i JEDNOCZEŚNIE gumowe - dla innych aut takie istnieją, wygląda prawie jak dla jaśniepaństwa, a nie są welurowe.

Plus ja takie (beżowe i gumowe) oczywiście już znalazłem w internecie, ale pytam czy ktoś już takowe coś posiada i się podzieli info, może nawet tańsze.

Bronek

Pionier e-mobilności
W dobie soli i syfu uliczno chodnikowego szmaciane jasne itp może i fajnie wygladają ale jak są nowe. A samochód podjezdża na podjazd i państwo wsiadaja wprost z salonu czy sali balowej. U nas tylko gumiaki głebokie z brzegami. Ale każdy orze jak może....
Rozumiem o czym mówisz, ale się nie zgadzam. Na jasnych białą sól mniej widać niż na ciemnych, a ja w szczególnosci pytałem o jasne (lub kolorowe) i JEDNOCZEŚNIE gumowe - dla innych aut takie istnieją, wygląda prawie jak dla jaśniepaństwa, a nie są welurowe.

Plus ja takie (beżowe i gumowe) oczywiście już znalazłem w internecie, ale pytam czy ktoś już takowe coś posiada i się podzieli info, może nawet tańsze.
Uniwersalne czy dedykowane? Daj linka Bo masz racje, tylko do trójki takich nie znalazlem. Dla mnie wazne aby dywanik obejmował lewe nadkole bo tam trzymam nieczynne kopytko

Giacomo

Fachowiec
W dobie soli i syfu uliczno chodnikowego szmaciane jasne itp może i fajnie wygladają ale jak są nowe. A samochód podjezdża na podjazd i państwo wsiadaja wprost z salonu czy sali balowej. U nas tylko gumiaki głebokie z brzegami. Ale każdy orze jak może....

Uniwersalne czy dedykowane? Daj linka Bo masz racje, tylko do trójki takich nie znalazlem. Dla mnie wazne aby dywanik obejmował lewe nadkole bo tam trzymam nieczynne kopytko
szczerze mimo poszukiwan takowych nie znalazlem , a nadal uwazam ze , plaskie gumy nie sa mega praktyczne , te moje sa jak wycieraczki , czyli na wierzchu zawsze czyste

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja lubie korytka gumowe, wyjmę przlece wodą z weża, otrzepię i sprawa z głowy

My nie dbamy o samochody za bardzo. Mycie m/w raz w miesiącu, obecnie może 2x. środek raz dwa, na rok.
Po roku posiadania, zabawy w wyposażenie, przechodzi fascynacja i... dajemy zarobić - u nas to 90 zł za całość mycia i czyszczenia. A było 50 ;-(
Ale znam ludzi co jak na filmach amerykańskich spedzaja długie godziny na pielegnacji, to ich relaksuje. I OK. Żona ma w nosie, jak jest brudny na zewnątrz to do myjni na szybko ale bez przginania. srodek czasem... i raczej w lecie ale po łebkach.