Dzień dobry...

Norbert

Posiadacz elektryka
Cześć wszystkim.
Zgodnie z zapowiedzią ;) rodzina powiększyła się o Smerfetkę ;)

Bateryjka 64kW wersja Premium.

Fotke dorzuce za troszke :) obrobic wielkosc musze :)

Attachments

• 270237666_1534163646939952_3986617083172808777_n.jpg
    270237666_1534163646939952_3986617083172808777_n.jpg
    121,3 KB · Liczba wyświetleń: 24
Last edited:

Norbert

Posiadacz elektryka
Kolor fajowy :cool:
Dzięki, dzięki...

Pierwotnie miał być przedlift w oczojebnej pomarańczy, ale jak zobaczyłem polifta to decyzja była jedna.

Natomiast nie mogę się oswoić z tym, że to się nie obsługuje jak teslę. Zostawiam otwarte, włączone, bez hamulca ręcznego...

Wsiadasz i musisz naklikać się guzików, żeby jechać... :)

Kończysz jazdę i to samo.

Do tesli wsiadam, jeden ruch ręką i jadę, kończę jazdę, jeden guzik i tyle mnie widzieli...

Oczywiście nie ma co oczekiwać, że auto za 1/4 wartości tesli - będzie miało jej funkcjonalność.

Cav

Pionier e-mobilności
Natomiast nie mogę się oswoić z tym, że to się nie obsługuje jak teslę. Zostawiam otwarte, włączone, bez hamulca ręcznego...

Wsiadasz i musisz naklikać się guzików, żeby jechać... :)
Widać złe guziki naciskasz....
Ja po jeździe naciskam Stop i auto jest wyłączone, hamulec zaciągnięty...
Przy wsiadaniu odwrotnie, Start i jedziemy.....

Drzwi się jeszcze same nie blokują, ale nijak to mi nie przeszkadza, a wręcz bym nie chciał, żeby w garażu samo mi się coś zamykało....

JareG

Pionier e-mobilności
Drzwi się jeszcze same nie blokują, ale nijak to mi nie przeszkadza, a wręcz bym nie chciał, żeby w garażu samo mi się coś zamykało....
Na serwisie powiedzili mi, że mam oczojeba zamykać, bo dopiero wtedy całe to ustrojstwo elektroniczno-prądowe działa jak należy.. a też moich aut nie zamykam, nawet tych stojących pod wiatami.

Pozdrawiam