e-C3 trafia do salonów

mALEK

Pionier e-mobilności
dwa lata powinny wystarczyc na zweryfikowanie jej przydatnosci ;) mnie najbardziej interesuje jej zakresie osprzetu AC/DC, silnika, bo to moze decydowac, czy autko zostanie po tych dwoch/trzech latach czy nie;)

tak sobie poszuklame i znalazlem wiecej szczegolow

a tam zapis:

5.2 Pojazdy elektryczne (BEV)

Specjalna Ochrona Citroën We Care pokrywa koszty wymiany lub naprawy, zgodnie z diagnostyką i opinią ASO, wyłącznie wadliwych części mechanicznych, elektrycznych lub elektronicznych, tj. części, które ze względu na swoją wadliwość uniemożliwiały zwykłe użytkowanie Pojazdu w zgodzie z definicją z instrukcji użytkownika. Jeśli pozostałe części pojazdu zostały uszkodzone w wyniku tej wady, zostaną one wymienione lub naprawione na tych samych warunkach.

:cool:

Last edited:

stanwisniew

Zadomawiam się
Jeszcze czekam na odbiór (przewidywany w maju). Gdybym już go miał to nie patrzyłbym na recenzje :) W tychże recenzjach zasięg to 200 - 250km.

A co do gwarancji - nie widzę tego na oficjalnych stronach - skąd info?
a gdzie robisz odbiór?

Ja trafiłem w sosnowu takie co akurat ma dostawę zaraz -> biały MAX + 11kw. Podobno ma byc u nich jutro lub we wtorek już :) nie wiem ile potem sie czeka na rejestracje ;) moje pierwsze nowe auto także nie mam doświadczenia :p w bmw brałem z premium selection to u nich też sie chwile czekało bo jakies serwiy robią przed wydaniem itp ale z nowym to chyba tylko rejestracja

lukech

Zadomawiam się
a gdzie robisz odbiór?

Ja trafiłem w sosnowu takie co akurat ma dostawę zaraz -> biały MAX + 11kw. Podobno ma byc u nich jutro lub we wtorek już :) nie wiem ile potem sie czeka na rejestracje ;) moje pierwsze nowe auto także nie mam doświadczenia :p w bmw brałem z premium selection to u nich też sie chwile czekało bo jakies serwiy robią przed wydaniem itp ale z nowym to chyba tylko rejestracja
W RIA w Jamnicy.
Mój egzemplarz (MAX 11kW niebieski z białym dachem) też już był zamówiony wcześniej więc maj brzmi dobrze. Chociaż pierwotnie miał być koniec kwietnia :)

Z tego co mi powiedzieli, to data dostawy do dealera jest ok. tydzień przed możliwą datą odbioru (potrzebują kilka dni na przygotowanie i zarejestrowanie samochodu).

Ev3

Pionier e-mobilności
dwa lata powinny wystarczyc na zweryfikowanie jej przydatnosci ;) mnie najbardziej interesuje jej zakresie osprzetu AC/DC, silnika, bo to moze decydowac, czy autko zostanie po tych dwoch/trzech latach czy nie;)
Raczej cena zdecyduje....

stanwisniew

Zadomawiam się
Biorąc pod uwage konkurencje w podobnej cenie jak BYD Atto to raczej nikt Ec3 nie kupi w pełnej cenie ;) 125 - dotacja 85 wart po wyjeździe z salonu. A ja mam wartosc rezydualną chyba wpisaną 93 :D
Swojego obieram w sobote lub poniedzialek - juz dojechał ;)