Jusand
Posiadacz elektryka
Gdyby tylko jeszcze aplikacja działała lepiej. Mam na próbę podłączonego pod Tronity (2 tygodnie trial) i tam mam zapisane trasy, zużycia i lokalizację. Czyli na serwery dane trafiają.Sporo jeździsz![]()
Gdyby tylko jeszcze aplikacja działała lepiej. Mam na próbę podłączonego pod Tronity (2 tygodnie trial) i tam mam zapisane trasy, zużycia i lokalizację. Czyli na serwery dane trafiają.Sporo jeździsz![]()
zdalne zarządzaniem klimą Ci działa...?Gdyby tylko jeszcze aplikacja działała lepiej. Mam na próbę podłączonego pod Tronity (2 tygodnie trial) i tam mam zapisane trasy, zużycia i lokalizację. Czyli na serwery dane trafiają.
Tak wyjątkowoSporo jeździsz![]()
Stellantis to jest jednak stan umysłunie działa, poniżej odpowiedź z citroena
View attachment 27821
A to nie było tak, że zapowiadana była w późniejszym terminie wersja ale z mniejszą baterią?Szczerze bardzo mi sie dobrze jeździ tym autem - jakby nie to że stellantis ma opinie jaką ma, to moze bym sie zastanowił za dwa lata nad tą zapowiadaną wersją z wiekszą baterią. Znaczy i tak sie zastanowie jak dadzą jakąs fajna oferte wynajmuAle mogli by też pare kucy dodać -> silnik 156 kunii z innych modeli np włozyc i by był sztos jak dla mnie.