e-C3 trafia do salonów

Jusand

Posiadacz elektryka
Sporo jeździsz :)
Gdyby tylko jeszcze aplikacja działała lepiej. Mam na próbę podłączonego pod Tronity (2 tygodnie trial) i tam mam zapisane trasy, zużycia i lokalizację. Czyli na serwery dane trafiają.

Esiak

Fachowiec
Gdyby tylko jeszcze aplikacja działała lepiej. Mam na próbę podłączonego pod Tronity (2 tygodnie trial) i tam mam zapisane trasy, zużycia i lokalizację. Czyli na serwery dane trafiają.
zdalne zarządzaniem klimą Ci działa...?

Jusand

Posiadacz elektryka

lukech

Zadomawiam się
Mój egzemplarz miał dzisiaj dojechać do dealera z fabryki, ale nie dotarł i na razie nie znają nowej daty. Na ile dni przed dostawą do dealera (nie datą odbioru od dealera) mieliście nadany nr VIN?

Jusand

Posiadacz elektryka
Ja szczególnie się nie spieszyłem, więc cierpliwie czekałem na info od nich. Jak był nadany Vin to wtedy dostałem umowę do podpisu i miałem zapłacić. Ale już wtedy podobno samochód był już u dilera. Od tego czasu do wydania trwało to ok 10 dni, w tym święta.

Vangass

Posiadacz elektryka
nie działa, poniżej odpowiedź z citroena
View attachment 27821
Stellantis to jest jednak stan umysłu :).
W moim Oplu, niedługo roczek minie i nie mogą włączyć mi ustawiania zdalnie czegokolwiek z aplikacji.
Powodzenia w Citroenie, o którym BTW też myślałem, rok temu, no ale e-C3 nie było, a wirtualne oferty dealerów były tragiczne finansowo.

stanwisniew

Zadomawiam się
Stukneło 2100km - narazie bez problemowo :D żadnych niespodzianek.
Szczerze bardzo mi sie dobrze jeździ tym autem - jakby nie to że stellantis ma opinie jaką ma, to moze bym sie zastanowił za dwa lata nad tą zapowiadaną wersją z wiekszą baterią. Znaczy i tak sie zastanowie jak dadzą jakąs fajna oferte wynajmu ;) Ale mogli by też pare kucy dodać -> silnik 156 kunii z innych modeli np włozyc i by był sztos jak dla mnie.

Komfort, prostota w srodku dla mnie dobrze to im wyszło. Wyglad tez mi sie podoba - ale kwestia gustu wiadomo.

KrzysztofFly

Moderator
Szczerze bardzo mi sie dobrze jeździ tym autem - jakby nie to że stellantis ma opinie jaką ma, to moze bym sie zastanowił za dwa lata nad tą zapowiadaną wersją z wiekszą baterią. Znaczy i tak sie zastanowie jak dadzą jakąs fajna oferte wynajmu ;) Ale mogli by też pare kucy dodać -> silnik 156 kunii z innych modeli np włozyc i by był sztos jak dla mnie.
A to nie było tak, że zapowiadana była w późniejszym terminie wersja ale z mniejszą baterią?