e-C3 trafia do salonów

PatiEK_PL

Zadomawiam się
Iloczyn szerokości i wysokość jest dla Aircrossa o 10% większy niż dla eC3.
I to (+masa) ma odzwierciedlenie w zużyciu energii.
Sam producent takie info podaje, a tylko Ty się upierasz, że "praktycznie identyczna"
Nie no masz rację. To 3 diametralnie różne samochody.

Jusand

Posiadacz elektryka
Jest nowa wersja oprogramowania, udało mi się nawet ją zainstalować. Z widocznych zmian do Android auto jest na pełnym ekranie, nie ma żadnych systemowych przycisków nawet tych z głośnością. Jak się zwiększa głośność z kierownicy to dopiero wtedy pojawia się na ekranie menu ale z lewej strony.
Nie wiem czy ta aktualizacja coś zmieniw działaniu z aplikacją MyCitroen, ale od jakiegoś czasu mam komunikat o konieczności aktualizacji oprogramowania w samochodzie aby aktywować usługi. Więc teraz muszę odbyć 20 minutową jazdę żeby te wszystkie usługi na nowo aktywować. 1000013404.jpg1000013409.jpg

Jusand

Posiadacz elektryka
Aktualizacja z pendrive, ściągnięta przy pomocy programu Citroen Update na PC. Można wysłać linka z aplikacji do ściągnięcia tego Citroen Update.

Screenshot_20250717_090720_My Citron.jpg

Jusand

Posiadacz elektryka
ok, czyli to jest screen z apki MyCitroen, gdzie dostałeś powiadomienie o możliwości aktualizacji ekranu dotykowego...?
Nie dostałem, przeczytałem na forum niemieckim, ale jak odpalisz Citroen Update to tam sprawdza czy jest nowa wersja.

1752745950091.png

Esiak

Posiadacz elektryka
Nie wiem czy ta aktualizacja coś zmieniw działaniu z aplikacją MyCitroen, ale od jakiegoś czasu mam komunikat o konieczności aktualizacji oprogramowania w samochodzie aby aktywować usługi. Więc teraz muszę odbyć 20 minutową jazdę żeby te wszystkie usługi na nowo aktywować.
może udostępnią w końcu zdalne zarządzanie klimatyzacją...