Po 2.99PLN/kWh (jak na Postępu, Lotniska też nie widać w ich apce). Więc tragedii nie ma (nie jest to 6PLN jak w Porsche 😉), ale jak miałem za 1.69PLN/kWh na pylonie, to odpaliłem P&C tylko testowo.@luki, a ile Electoverse policzyło za to ładowanie?
Pewnie nie pamiętasz jaka była cena na pylonie?A ja wziąłem z elocity i zapłaciłem 1.99 zł za kWh. Nie miałem pojęcia, że gdzieś indziej jest taniej. Zwłaszcza, że jeszcze tydzień temu w elocity były dynamiczne taryfy, teraz jest jedna stała.
To jest ich apka ekoen czy jakas jeszcze?Na wszystkich trzech warszawskich ekoenach jest od rana 1,49zl. Aż do 16-17tej.
Ich apka webowa - https://ev.ekoen.pl/, apka na telefon też pokazuje dobrą cenę. Teraz do 20tej jest chyba zlot EV Clubu i na Reducie jest 0,99zł.To jest ich apka ekoen czy jakas jeszcze?
Coś się Ekoenowi rozjechały predykcje cen, teraz na wszystkich trzech Hubach w Wawie jest ponownie 1,49zł, wg aplikacji:
View attachment 26670
A na stronie z cenami wszędzie 1,99zl. W raportach do EIPA też były dziwactwa dziś rano, ale już się naprawiło.