Ekoen Warszawa

Nikodem

Fachowiec
Ja jadę na Noxo non-stop ostatnio w promocji Plugsurfing. Cały miesiąc w zasadzie.
Czy na mieście (Wwa), czy w trasie (ostatnio Autodrom Jastrząb) czy nawet trafiłem pod hotelem (Kraków).
Mocno kibicuję aby promocja się utrzymała bo zdaje się, że już powinno być po temacie a jeszcze dziś ładowałem.

Last edited:

qb4hkm

Pionier e-mobilności
No i trąbili.
Ale wydawało mi się, że to było tylko na weekend majowy.
Skorzystałem.
Nadal trwa?
Trąbili, w sensie był oficjalny komunikat o promocji na kartę/brelok za pół ceny i ta się zakończyła zgodnie z ogłoszonym terminem. O "promocji" na prąd za 1,35 nigdy nikt oficjalnie nie mówił.

Kierowca23

Posiadacz elektryka
Trąbili, w sensie był oficjalny komunikat o promocji na kartę/brelok za pół ceny i ta się zakończyła zgodnie z ogłoszonym terminem. O "promocji" na prąd za 1,35 nigdy nikt oficjalnie nie mówił.
Może zapomnieli kiknąć gdzieś w panelu administratora i wyłączyć :ROFLMAO:
A może gonią za Orlenem ? (promocja 1,27 zł / AC na cały maj)
Ale dobrze! niech trzymają jak najdłużej takie warunki, nieważna przyczyna ...
Na pewno na tym nie stracą. Cel osiągnięty!
Zainstalowałem ich apkę w telefonie jako 4. lub 5. do ładowania EV.
Inaczej bym się nie pofatygował, bo robię krótkie trasy i starczały mi głównie 3 aplikacje.

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Może zapomnieli kiknąć gdzieś w panelu administratora i wyłączyć :ROFLMAO:
A może gonią za Orlenem ? (promocja 1,27 zł / AC na cały maj)
Ale dobrze! niech trzymają jak najdłużej takie warunki, nieważna przyczyna ...
Na pewno na tym nie stracą. Cel osiągnięty!
Zainstalowałem ich apkę w telefonie jako 4. lub 5. do ładowania EV.
Inaczej bym się nie pofatygował, bo robię krótkie trasy i starczały mi głównie 3 aplikacje.
Tak, tylko bez promocji tam masz po 4,40 także ten... chociaż "zagranico" podobno mają niezłe stawki, normalnie wystawiają fakturki więc może warto będzie zostawić jak ceny wzrosną.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022