Bo obstawione SpringamiNie wiem od kiedy, ale Elocity, w swojej apce, pokazuje (chyba aktualne) prędkość ładowania i ile kWh jest pobrane , dla obecnie używanych stanowisk. Jak sobie zerkam na Ekoen Reduta, to za różowo nie jest.
Bo obstawione SpringamiNie wiem od kiedy, ale Elocity, w swojej apce, pokazuje (chyba aktualne) prędkość ładowania i ile kWh jest pobrane , dla obecnie używanych stanowisk. Jak sobie zerkam na Ekoen Reduta, to za różowo nie jest.
dziś miałem okazję podładować się na MOP Bolimów i niestety nie fajne są te ograniczniki na miejscu parkingowym - są na tyle daleko, że dojeżdżając już kołem do niego, w moim przypadku aby siegnąć z kablem do auta jest bardzo ciężko - kobiety miały by niemały problem. ciężki kabel i ten zwijacz nie pomaga wcale ....Dziś wskoczyła "promocyjna" cena 1,99zł na obu MOPach:
![]()
⚡Kolejne nowości na MOP'ach! | Ekoen
⚡Kolejne nowości na MOP'ach! 🛣️ Po A4 przyszedł czas na autostradę A2 :) 🅿️ MOP Mogiły oraz MOP Bolimów przy autostradzie A2 już działają! ✅ jest promocyjna cena 1,99 pln/kWh (co w przypadku MOP'ów nie jest takie łatwe) ✅ są całkiem nowe ładowarki Axon Easy 180 ✅ jest obsługa kart RFID ✅ są...www.linkedin.com
View attachment 29001
Wczoraj wypaczyłem, wybieram się bo co innego robić w wolny dzień w deszczu w Wawie?Dzisiaj Ekoen Reduta i Mokotów 0,99PLN 😁
Będą firmowe Dacie okupowały te godziny w najniższych cenach?!Dzisiaj Ekoen Reduta i Mokotów 0,99PLN 😁