Ekoen

kubatar

Pionier e-mobilności
Wydaje mi sie ze dziś jak wyjeżdżałem spod reduty to widziałem stojące ładowarki. Sprawdziłem na stronie i rzeczywiscie jest w budowie nawet z "wizką". Szykuje sie dobra lokalizacja i sporo tego w jednej lokalizacji (jak na Polskę).
Wiadomo kiedy start?

r00tku

Posiadacz elektryka
To będzie konkurencja dla Polenergii, która ma ładowarki po drugiej stronie trasy, przy Blue City.

Trzeba przyznać, że robi nam się fajne zagęszczenie stacji ładowania w stolicy.

kubatar

Pionier e-mobilności
Jedyny minus ktory widzę tej lokalizacji (zarówno Polenergia jak i Ekoen) jest to że ze w tym miejscu wiekszosc czasu jest duży ruch albo zator. Cos takiego jak dla SuC w Ząbkach tylko częściej 😄 no ale SUC jest wybierany przez tranzyt wiec korki są bardziej uciążliwe

Last edited:

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Pierwsza aktualizacja statusu w UDT jest z 13:43 hmm, chyba już wcześniej rano były zmiany na dostępny.
Rano w elocity był na czerwono, mijam go po drodze i potrzebowałem się akurat przed pracą podładować, w końcu podjechałem na postępu który mam 1km od pracy. Zawalony był na full ;-D bo od 9 wskakuje wyższa stawka.
BTW. kojarzy ktoś czy jak zaczynam w niższej taryfie to całość ładowania jest po niższej cenie? Dziś skończyłem minuta czy 2 po 9 i całość ładowania policzyło po niższej stawce. Uciekłem bo nie chciałem płacić za parking, okienko mi się wyświetliło do skanowania bilecika, ale coś nie pykło i znikło... potem na supporcie powiedzieli że innej opcji przedłużenia czasu parkowania nie ma jak to okienko...

Last edited:

kubatar

Pionier e-mobilności
Dziś skończyłem minuta czy 2 po 9 i całość ładowania policzyło po niższej stawce. Uciekłem bo nie chciałem płacić za parking, okienko mi się wyświetliło do skanowania bilecika, ale coś nie pykło i znikło... potem na supporcie powiedzieli że innej opcji przedłużenia czasu parkowania nie ma jak to okienko...
Ehh ta eletryfikacja... Będzie co wspominać za 10 lat jak Ciechocinek.

Można by z Norwegii ale UK turystów sprowadzac i pokazywać im "początki". Młodzież pewnie w tych krajach nie pamieta..

piotrazz

Posiadacz elektryka
Super lokalizacja, założenie konta, podpięcie karty oraz danych do faktury banalnie proste. Co prawda przyjechałem z 38% poziomem naładowania oraz 8 stopni temperaturą baterii. Parkometr jest przed głównym wejściem do centrum.

1737792180396.jpeg