elocity - ciekawostka

STMS

Pionier e-mobilności
te 59 gr to mogliby bardziej reklamować bo to taki cukiereczek, że aż chętnie kiedyś tam podjadę przy okazji

a drugie dla poprawienia humoru :ROFLMAO: niedaleko tej za 59 gr ale za to 2 x wolniej

Attachments

• IMG_1647.png
    IMG_1647.png
    1,7 MB · Liczba wyświetleń: 117
  • IMG_1646.png
    IMG_1646.png
    1,8 MB · Liczba wyświetleń: 113

daniel

Señor Meme Officer
te 59 gr to mogliby bardziej reklamować bo to taki cukiereczek, że aż chętnie kiedyś tam podjadę przy okazji

a drugie dla poprawienia humoru :ROFLMAO: niedaleko tej za 59 gr ale za to 2 x wolniej
Bohemia Motors to pewnie jakiś salon BMW? Tam przychodzą nadziania klienci. Można kosić.
"proszę Pani, tyle kosztuje jazda samochodem elektrycznym, ale dla Pani u nas rabat na usługi"

Jaceq

Pionier e-mobilności
A to perełkę znalazłeś! To chyba jakiś nowy punkt, na PlugShare go nie ma.. Akurat będę jutro przejeżdżać nieopodal to zahaczę i sprawdzę.

STMS

Pionier e-mobilności
A to perełkę znalazłeś! To chyba jakiś nowy punkt, na PlugShare go nie ma.. Akurat będę jutro przejeżdżać nieopodal to zahaczę i sprawdzę.
czekamy na info czy faktycznie działa

Jaceq

Pionier e-mobilności
Miało być pięknie a wyszło jak zwykle.. Byłem dziś przy tej ładowarce. Lokalizację wybrano wg mnie trochę niefortunnie - naprzeciwko szkoły. Zatem za dnia jest tam prawdopodobnie walka o miejsca parkingowe. Nie usprawiedliwia to jednak aut ze zdjęcia poniżej..

IMG_4501.jpeg

Żadne z nich nie było podłączone do ładowarki - ENYAQ przynajmniej teoretycznie by mógł się podłączyć, Citroen chyba tylko po to, żeby akumulator podładować.. Chwilę później ENYAQ odjechał i podjechałem pod ładowarkę. Niestety nie odburzyła ani z RFID, ani z apki. Przy pierwszej próbie jakby zaczęła startować jednak nie poszło. Zadzwoniłem na infolinię, bardzo miły pan próbował dwukrotnie uruchomić ładowanie zdalnie - również bez sukcesu. Generalnie pan twierdził, że to prawdopodobnie chwilowa awaria bo ładowarka jest oddana do użytku. Mówił też, że dziś mają problemy z siecią. Zajrzę tam jeszcze za jakiś czas gdy będę w okolicy. Obok ładowarki jest tablica, że jest to efekt projektu "Ogólnodostępne stacje ładowania pojazdów elektrycznych w gminie Michałowice" - to prawdopodobnie tłumaczy niską cenę. Gdy minie okres wymagany projektem cena pewnie skoczy..

Jaceq

Pionier e-mobilności
jakoś mam wrażenie, że ta "awaria" nie jest przypadkowa i urząd chyba je specjalnie robi aby nie dopłacać do prądu
Może coś w tym jest. Właściwie wystarczyłoby wyłączać internet, z którego korzysta ładowarka. Przejeżdżam tamtędy często, zajrzę następnym razem i zobaczymy..