Ja tez czekam… dzis wyjazd z Warszawy do Aten… i mapa pokazuje wszystkie SuC po drodze free 😎
Niezle jajca beda jak mi sie tam uda za darmo dojechac… trasa 3 tygodnie okolo 5000-6000km jeszcze nie wiem bo nic nie planuje poza destynacja
Ja mam ściągnięta, ale jednak nie chce wgrywać, bo korzystam namiętnie z FSD. Ktoś zna sposob na anulowanie? Za kazdym razem jak odpalam auto prosi mnie o ustawienie czasu wykonania upgrade :/
Zgaduję, że Tesla Toolbox to potrafi. Trzeba kupić kabelek i subskrypcję - $500 na miesiąc.
Zgaduję, że ponowna instalacja oprogramowania, dostępna w service mode, może pomoc. Zakładając, że rzeczywiście ściąga i instaluje obecna wersje oprogramowania oraz ściągając ją nadpisuje tę ściągniętą wcześniej. Nie odważyłbym się.
Wiesz, że jedyne co tracisz, to zmiana pasa na zjazdach bez potwierdzenia? Dla mnie jest ono nieprzewidywalne, przez co wyłączam NoA przed zjazdem.
U mnie spowrotem jest 50km/h na 90ciu ( tam gdzie co tydzień jadę), nie wiem od czego to zależy ?? Na tej samej aktualizacji map w ciągu kilku dni dwa razy inaczej . Z tym że wszedł ten badziew ze zjazdami.