przekłada się na dużo lepsze wyposażenie
w watku jest bazowa wersja i problem sie rozwiazal
plastik jest ale nie skrzypi to najwazniejsze
PS. Na Polenergii 120kW idzie full a troche zimno
View attachment IMG_6552.jpeg
Last edited:
przekłada się na dużo lepsze wyposażenie
nie ma opcji "Inattentive driving warning"?nie można wyłączyć kamery monitorującej nasze oczy,
ale to co napisałem tyczy się każdej wersji. czy air czy earth w ev3 czy tez smart, executive w konie.w watku jest bazowa wersja i problem sie rozwiazalnadal uwazam ze tego typu auta powyzej 150 tys brutto nie maja sensu a ich cena zbliza sie do 200 z lepszym wyposazeniem (ktore na codzien i tak sie okazuje zbedne)
plastik jest ale nie skrzypi to najwazniejsze
PS. Na Polenergii 120kW idzie full a troche zimno
View attachment 25899
a przyszłość elektryków używek jest nieznana. od ponad 2 miesięcy obserwuję ev6, niro ev, kone ev i sprzedający tylko z ceny schodzą po 500-1000 pln, a ogłoszenia wciąż wiszą.
nie ma opcji "Inattentive driving warning"?
zapamiętuje to ustawienie, czy trzeba za każdym razem po "odpaleniu"?jednak sie da recznie, klawisz pod ktorym wylacza sie pikacze tego nie obejmuje
Miałem tak samo i ev3 się zdyskwalifikowała.A już największym cebulactwem kia (według mnie) jest to że np nie ma regulacji odcinka lędźwiowego.
Ale pojeźdź tym najpierw....Finalnie chyba stanie na hybrydzie w konie...
zapamiętuje to ustawienie, czy trzeba za każdym razem po "odpaleniu"?
Kurde, wczoraj spędziłem parę h u dealera... i mam pod domem ioniqa 5 i jeszcze bede mial kone ev.Miałem tak samo i ev3 się zdyskwalifikowała.
Również z powodu zbyt małego prześwitu.
BTW: ile prześwitu ma Kona?
Ale pojeźdź tym najpierw....
Ja kiedyś dostałem Xceeda plugin na test na weekend.
Od razu się wyleczyłem.
To już lepsze MG.