Dzień dobry, cześć i czołem...
Problem i pytanie, które się z nim wiąże:
Nie działa mi ta cudaczna funkcja przełączania się pomiędzy klimatyzacją a mediami/navi...
Z przysłowiowego palca nie jestem w stanie włączyć też obiegu zamkniętego...
Serwis powiedział, że gwarancja na ten panel trwa tylko 3lata a nie jak reszta podzespołów7
Sugestia serwisu - Wymienimy za jedyne circa 17k dukatów...

Co ciekawe - wczoraj po włączeniu spryskiwaczy obieg zamknięty się załączył, wnioskuję że jednak to nie jest wina całego panelu tylko coś nie styka...
Reszta "klawiszy" w trybie klimatyzacji działa poprawnie
Ktoś ma jakiś pomysł, bo wydanie 17k, a nawet1,7k złociszy mnie nie bawi ani podnieca...
Post scriptum - przed zaledwie chwilą nawiedziłem SERWIS [!] KIA....
Boszszsztymoj... Rozmowa z Kerownikiem serwsiu to wypisz wymaluj "Z tyłu sklepu" kabaretu TEY
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
Nie kupiony u nas [PL] = nie pomogie
Żesz rym do Bolera najdelikatniej mówiąc 🤬
Problem i pytanie, które się z nim wiąże:
Nie działa mi ta cudaczna funkcja przełączania się pomiędzy klimatyzacją a mediami/navi...

Z przysłowiowego palca nie jestem w stanie włączyć też obiegu zamkniętego...
Serwis powiedział, że gwarancja na ten panel trwa tylko 3lata a nie jak reszta podzespołów7
Sugestia serwisu - Wymienimy za jedyne circa 17k dukatów...
Co ciekawe - wczoraj po włączeniu spryskiwaczy obieg zamknięty się załączył, wnioskuję że jednak to nie jest wina całego panelu tylko coś nie styka...
Reszta "klawiszy" w trybie klimatyzacji działa poprawnie
Ktoś ma jakiś pomysł, bo wydanie 17k, a nawet1,7k złociszy mnie nie bawi ani podnieca...
Post scriptum - przed zaledwie chwilą nawiedziłem SERWIS [!] KIA....
Boszszsztymoj... Rozmowa z Kerownikiem serwsiu to wypisz wymaluj "Z tyłu sklepu" kabaretu TEY
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
Nie kupiony u nas [PL] = nie pomogie
Żesz rym do Bolera najdelikatniej mówiąc 🤬
Last edited: