Fajny film pana Klawitera

Belkot

Posiadacz elektryka
Z jednej strony lubie Klawitera, z drugiej meczenie tesli (i to Y) na trase do miasta, gdzie tanimi liniami mozna doleciec za grosze szybciej niz dojechac pendolino ze stolicy do Krakowa, to dla mnie jakas dziwna akcja.
Ogolny odbior w narodzie bedzie - ale bez sensu trasa elektrykiem. Nikt nie pomysli, ze ta trasa samochodem jest bez sensu.
Przeciez o to chodzilo zeby był materiał na filmy na youtube. Co mógłby zrobic z podrózy samolotem? On z tego zyje

nabrU

Moderator
Z jednej strony lubie Klawitera, z drugiej meczenie tesli (i to Y) na trase do miasta, gdzie tanimi liniami mozna doleciec za grosze szybciej niz dojechac pendolino ze stolicy do Krakowa, to dla mnie jakas dziwna akcja.

Widać nie masz 'wanderlust' we krwi :p. Czasami droga jest celem i tego z samolotu nie uchwycisz. Ja osobiście bardzo lubię jeździć (nawet w dalekie trasy) i Tesla (szczególnie w mojej wersji) robi to całkiem dobrze (plus darmowe SuC to już w ogóle). Mam jeszcze do tego celu motocykl (choć cholera od kupna pierwszego BEV jeżdżę na moto coraz mniej). Ale ja nigdy nie lubiłem wczasów-ustawek 'all inclusive'

ELuk

Pionier e-mobilności
No właśnie, podróż elektrykiem obecnie jest trochę jak podróż motocyklem. Przygoda 🙂
Jak Ktoś traktuje przemieszczanie się jako niepotrzebny element podróży, to ma wybór i na pewno nie pojedzie motorem.

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Widać nie masz 'wanderlust' we krwi :p. Czasami droga jest celem i tego z samolotu nie uchwycisz. Ja osobiście bardzo lubię jeździć (nawet w dalekie trasy) i Tesla (szczególnie w mojej wersji) robi to całkiem dobrze (plus darmowe SuC to już w ogóle). Mam jeszcze do tego celu motocykl (choć cholera od kupna pierwszego BEV jeżdżę na moto coraz mniej). Ale ja nigdy nie lubiłem wczasów-ustawek 'all inclusive'
Ja uwielbiam jeździć samochodem wybrzeżami, albo po górach. Jazda 12 h autostradą to jest masochizm, ale mam z 10 różnych hobby, więc czasu mam za mało.

Co innego, jak kogoś nie stać na samolot i wynajęcie samochodu na miejscu, to rozumiem.

Mam i kocham mx5, ale tu znów problem, że idealnie tak 2 h jazdy, więcej to wolałbym robić coś innego. Biegać też lubię max półmaratony, a rower mnie irytuje, że fajne trasy to już 4 h.

Last edited:

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Przeciez o to chodzilo zeby był materiał na filmy na youtube. Co mógłby zrobic z podrózy samolotem? On z tego zyje
Mówił ze pewnie by nie byl na MWC gdyby nie dostal Tesli, od siebie dodam że 800 ojro wejściówka :oops:
Ja do miejsca dojeżdżam rowerem i to już wliczam (mieszkam w stolicy, jeżdżę mtb po puszczy kampinoskiej).
Pora przeprowadzić się na Bielany :)

Kszychu

Pionier e-mobilności
Mówił ze pewnie by nie byl na MWC gdyby nie dostal Tesli, od siebie dodam że 800 ojro wejściówka :oops:
Jakby nie dostał tesli to nagrałby jeden 10 minutowy filmik, z którego wynikałoby że nuda na MWC, A tak nagrał kilka, zwróci się za bilety, a transport praktycznie za free

Najnowsze dyskusje