Ponad 9 tysIle za gap chcą?
Ponad 9 tysIle za gap chcą?
Jednorazowo czy +140zl/mac do raty? Czy GAP nie jest czasem konieczny do dofinansowania? W przypadku zakupu auta za takie pieniądze raczej kazdy się decyduje z tego co wiemPonad 9 tys
Na 60 miesiecy ?Ponad 9 tys
Na 60 miesięcy w ratach ponad 150zł.Na 60 miesiecy ?
Tani gap to 90-100zl miesiecznie… tutaj jest 150 wiec tragedii nie ma az takiej. To jednak jakis rodzaj bezpieczenstwa w przypadku szkody.
No i co w przypadku 100% kasacji po np 2 latach? Powinieneś dostać zwrot tego co zapłaciłeś do momentu kolizji niezależnie od ceny rynkowej 2 letniego auta. Dobrze rozumiem GAP?Na 60 miesięcy w ratach ponad 150zł.
Tylko że zgodnie z zapisem umowy zrzekam się Gapu na rzecz leasingodawcy. Nie chcą się z tego wycofać.
Gap fakturowy wypłaca różnicę między ceną zakupu, a sumą wypłaconego odszkodowania z oc/ac, tyle że według tych zapisów wypłaca leasingodawcy. Czyli ja płacę oni dostają...No i co w przypadku 100% kasacji po np 2 latach? Powinieneś dostać zwrot tego co zapłaciłeś do momentu kolizji niezależnie od ceny rynkowej 2 letniego auta. Dobrze rozumiem GAP?
Ale później przekaza kasę Tobie. Raty które wplaciles wcześniej?Gap fakturowy wypłaca różnicę między ceną zakupu, a sumą wypłaconego odszkodowania z oc/ac, tyle że według tych zapisów wypłaca leasingodawcy. Czyli ja płacę oni dostają...
Tego nie wiem, może jest tutaj ktoś bardziej obeznany, który nam wyjaśni jak to działa ?Ale później przekaza kasę Tobie. Raty które wplaciles wcześniej?
U kogo leasing? SCM u Pana Grzegorza? Czy dopiero się przymierzasz?Tego nie wiem, może jest tutaj ktoś bardziej obeznany, który nam wyjaśni jak to działa ?
Tak, SCMU kogo leasing? SCM u Pana Grzegorza? Czy dopiero się przymierzasz?