eimi
Pionier e-mobilności
Ja mam produkcję 30.09.2024 a rok modelowy w Vin nadal 2024Rok modelowy 25 to pewnie juz od polowy 24 jest wydawany...
Ja mam produkcję 30.09.2024 a rok modelowy w Vin nadal 2024Rok modelowy 25 to pewnie juz od polowy 24 jest wydawany...
cześć, czy mógłbyś napisać jakie wybrałeś ubezpieczenie czy + GAP i jaki koszt czy np zostało dodane już do miesięcznej raty, czy miałeś zniżki na AC bo ja akurat nie mam kompletnie na AC tylko OC. Dzięki i gratuluje zakupu.W Santanderze zrobili mi rate 2150 zł netto (VAT 100% w koszt), 40 tys wpłata, wykup 10% tj. 18 tys netto.
Biorę na 59 mies, bo koszt kapitału praktycznie 0
GAP pewnie ze 150zl/msc dodany do raty. Na AC chyba nie liczą zniżek, pewnie okolice 4,5-5,2k/rok już komplet AC OC NNWcześć, czy mógłbyś napisać jakie wybrałeś ubezpieczenie czy + GAP i jaki koszt czy np zostało dodane już do miesięcznej raty, czy miałeś zniżki na AC bo ja akurat nie mam kompletnie na AC tylko OC. Dzięki i gratuluje zakupu.
Hej, Ubezpieczenie w PZU najtaniej mi wyszło , 3387 zł AC z OC za rok, wiec całkiem nieźle jak na wartosc auta. Załatwiała to Marta z Santandera (ta która robi leasingi), w Tesli maja jej nr. Zniżek troche mam chociaż 2 lata temu szkoda była.cześć, czy mógłbyś napisać jakie wybrałeś ubezpieczenie czy + GAP i jaki koszt czy np zostało dodane już do miesięcznej raty, czy miałeś zniżki na AC bo ja akurat nie mam kompletnie na AC tylko OC. Dzięki i gratuluje zakupu.
u mnie tak samo w SCM wyszło najtaniej - 5.2k z ubezpieczeniem na szyby za 8k... nie narzekamW moim przypadku najtańsza propozycja z SCM to 5,9k, więc brałem zewnetrzne które wyszlo około 5,2k (OC,AC,NNW,Szyby).
W dowodzie i tak będzie rok produkcji Model 25 produkcja 24W Polsce ma znaczenie, bo auto wyprodukowane w grudniu w styczniu magiczne ma już rok… 🤣🤣🤣😉