Ford Explorer - oferty / finansowanie

mattmd

Zadomawiam się
Wrócę do opon jeszcze. To co jest na aucie czyli nowe letnie "Premium" Continental Ecocontact 6 mają bieżnik 6mm i jak sobie poczytałem to jest nowy standard tej firmy 🤣 opony za 1000 pln od sztuki. No okej dla pocieszenia mają się zużywać 20% wolniej poprzez zastosowane materiały. Pożyjemy zobaczymy. Trzeba je oddać z bieżnikiem nie mniejszym niż 1.6mm. Ja szukam już nowych zimówek w klasie eko/średniej i zobaczę w pierwszym roku pojeżdżę w proporcji 6/6 lub 7/5 w zależności od warunków atmosferycznych.

P.s. popieram utworzenie osobnego wątku bo nam się zrobił mocno arvalowy a może nie koniecznie to wszystkich interesuje
Potwierdzam, też zucilo mi się w oczy że samochod z przebiegiem 10km ma zużyte opony 😀
Ale to tylko niższy bieżnik na nowych...

nabrU

Moderator
OK, zmieniłem tytuł wątku. Proszę o pisanie tutaj wyłącznie o ofertach i finansowaniu, a refleksje i pytania związane z użytkowaniem Explorera pisać w wątku poniżej:

Esiak

Posiadacz elektryka
Odbierałem auto rownież 11.06. Dowód stały także dzisiaj dotarł. OC przekazał mi dealer w dniu odbioru. Dokument potwierdzający zawarcie polisy AC do końca bieżącego roku + oświadczenie o zapłaceniu składek oc/ac Arval wysłał mi 17.06. Potrzebny był e-mail i jeden telefon na infolinię tak na wszelki wypadek (jakiś kumaty gość mi się trafił od razu wiedział po co dzwonię i jeszcze tego samego dnia miałem dokumenty łacznie z fv zakupu pojazdu) Gładko poszło. Dzisiaj złożyłem wniosek do funduszu o dotację (nr prawie 6800) więc cały proces 19 dni od odbioru pojazdu.
spojrzałeś na polisę AC, że jest wystawiona tylko do końca roku...?

juggler5

Nowy na Forum
Witajcie, napiszę jak wyglądał mój mój zakup w programie ambasador na klienta indywidualnego.
W piątek dealer znalazł mi samochód z wybranym przeze mnie wyposażeniem i kolorem bez dopłaty, auto ze stocku forda. Wczoraj decyzja, że go biorę, podpisanie zamówienia. Dziś rano kontakt ze strony arval o przesłanie potrzebnych danych, ok 15 podpis dokumentów przez autenthi, o 16 decyzja pozytywna.

Mam nadzieję, że reszta pójdzie też tak sprawnie. 😀

Explorer 77kwh rwd
Lakier Arctic Blue
Kola 19 z oponami wielosezonowymi
Fotele ergonomiczne
Pakiet driver assistance
Nagłośnienie B&O

Esiak

Posiadacz elektryka
Witajcie, napiszę jak wyglądał mój mój zakup w programie ambasador na klienta indywidualnego.
W piątek dealer znalazł mi samochód z wybranym przeze mnie wyposażeniem i kolorem bez dopłaty, auto ze stocku forda. Wczoraj decyzja, że go biorę, podpisanie zamówienia. Dziś rano kontakt ze strony arval o przesłanie potrzebnych danych, ok 15 podpis dokumentów przez autenthi, o 16 decyzja pozytywna.

Mam nadzieję, że reszta pójdzie też tak sprawnie. 😀

Explorer 77kwh rwd
Lakier Arctic Blue
Kola 19 z oponami wielosezonowymi
Fotele ergonomiczne
Pakiet driver assistance
Nagłośnienie B&O
Jakie warunki najmu..?
I coś mi konfiguracja nie pasuje...
B&O jest tylko w wersji Premium, a felgi 19" z wielosezonem są dostępne tylko dla wersji Explorer...

Last edited: