Nieczy kabel który jest w zestawie typ 2 mogę podpiąć bezpośrednio do gniazda siłowego bez wallboxa?
Nieczy kabel który jest w zestawie typ 2 mogę podpiąć bezpośrednio do gniazda siłowego bez wallboxa?
czy Ty widziałeś na oczy końcówkę kabla type2 i gniazdko siłowe?czy kabel który jest w zestawie typ 2 mogę podpiąć bezpośrednio do gniazda siłowego bez wallboxa?
Powoli, pojawią się. Tavascanów też długo nie widziałem, a teraz nie ma dnia, żebym w W-wie jakiegoś nie spotkałZ innej beczki.
Explorer 3 miejsce w sprzedaży w Polsce w czerwcu. I na bank nie są to auta do salonów, bo te były już wcześniej. Szkoda tylko, że na ulicach nie widać, bo częściej widziałem lawety na A1 z Explorerami niż same pojazdy.
Ja widuję codziennie jakiegoś.....Z innej beczki.
Explorer 3 miejsce w sprzedaży w Polsce w czerwcu. I na bank nie są to auta do salonów, bo te były już wcześniej. Szkoda tylko, że na ulicach nie widać,
Duże miasta to co innego. Ostatnio w Krakowie stojący korku w zasięgu wzroku widziałem 5 razy więcej elektryków niż przez dwa całe dni wcześniej będąc w Zamościu i Lublinie.Powoli, pojawią się. Tavascanów też długo nie widziałem, a teraz nie ma dnia, żebym w W-wie jakiegoś nie spotkał![]()
Aaaa, no to pisz, że nie ma na ścianie wschodniej, nie będzie nieporozumień.Duże miasta to co innego. Ostatnio w Krakowie stojący korku w zasięgu wzroku widziałem 5 razy więcej elektryków niż przez dwa całe dni wcześniej będąc w Zamościu i Lublinie.
Akurat mówiłem o swoim miejscu zamieszkania czyli Dzikim Zachodzie.Aaaa, no to pisz, że nie ma na ścianie wschodniej, nie będzie nieporozumień.