Ford Explorer - oferty / finansowanie

Młody

Follow the White Rabbit
Z innej beczki.

Explorer 3 miejsce w sprzedaży w Polsce w czerwcu. I na bank nie są to auta do salonów, bo te były już wcześniej. Szkoda tylko, że na ulicach nie widać, bo częściej widziałem lawety na A1 z Explorerami niż same pojazdy.

1000032889.jpg

MarcinIKS

Fachowiec
Z innej beczki.

Explorer 3 miejsce w sprzedaży w Polsce w czerwcu. I na bank nie są to auta do salonów, bo te były już wcześniej. Szkoda tylko, że na ulicach nie widać, bo częściej widziałem lawety na A1 z Explorerami niż same pojazdy.
Powoli, pojawią się. Tavascanów też długo nie widziałem, a teraz nie ma dnia, żebym w W-wie jakiegoś nie spotkał :)

Ev3

Pionier e-mobilności
Z innej beczki.

Explorer 3 miejsce w sprzedaży w Polsce w czerwcu. I na bank nie są to auta do salonów, bo te były już wcześniej. Szkoda tylko, że na ulicach nie widać,
Ja widuję codziennie jakiegoś.....

Młody

Follow the White Rabbit
Powoli, pojawią się. Tavascanów też długo nie widziałem, a teraz nie ma dnia, żebym w W-wie jakiegoś nie spotkał :)
Duże miasta to co innego. Ostatnio w Krakowie stojący korku w zasięgu wzroku widziałem 5 razy więcej elektryków niż przez dwa całe dni wcześniej będąc w Zamościu i Lublinie.

Explorer robi ⅔ sprzedaży Fordowi, bo to ładne i fajnie wyposażone auto, a dobry najem zrobił robotę. Jedyne co mnie w nim drażni to ten wielki przyklejony owal z przodu maski.

kaydan

Nowy na Forum
opiekunka z arvala wspomniała, że w tygodniu kiedy ja zamówiłem dostali 750 wniosków z forda o finansowanie. Jeszcze chwila i będzie explorerów tyle co kiedyś lanosów :)

Ev3

Pionier e-mobilności
Duże miasta to co innego. Ostatnio w Krakowie stojący korku w zasięgu wzroku widziałem 5 razy więcej elektryków niż przez dwa całe dni wcześniej będąc w Zamościu i Lublinie.
Aaaa, no to pisz, że nie ma na ścianie wschodniej, nie będzie nieporozumień.