giancardi

Zadomawiam się
parkowanie bajka? tez tak uwazam ale jest troche opini ze ciezko sie parkuje explorerem.

jezdziem elroq i mysle ze ma lepsze materialy ale w wersji 85kW czyli to co Ford wychodzi 100% drozej
Oczywiście parkowanie bajka, jak ktoś nie potrafi tym zaparkować, to ja nie wiem czym potrafi.. auto nie za długie a kierownicę jedną ręką się niemal kręci.

Tak ogólnie Elroq może jako całość ma lepsze materiały, ale mnie osobiście ta tkanina nie przekonuje i tak.

Wygląda na to, że będzie nam się ciężko jeździło. Ja mam wrażenie, że dość szybko wyczułem auto, w tym sensie, że lekko na pedale gazu, płynna jazda i tylko momentami przyspieszenia. Jak na mokrym się da gaz do dechy to się boje co mogłoby się stać.

Zwyczajny nick

Zadomawiam się
Wygląda na to, że będzie nam się ciężko jeździło. Ja mam wrażenie, że dość szybko wyczułem auto, w tym sensie, że lekko na pedale gazu, płynna jazda i tylko momentami przyspieszenia. Jak na mokrym się da gaz do dechy to się boje co mogłoby się stać.
Jak stać Cię na takie auto, to zainwestuj parę złotych i wybierz się na dzień otwarty najbliższego toru. Nie musisz bić rekordu toru, po prostu zapoznaj się z samochodem.

Twenty

Zadomawiam się
Ja mam awd long range i trakcja jest najwyzej srednia, wiec rwd to jest calkowity dramat, na luznej nawierzchni przy mikro dotknieciu gazu jest poslizg, powodzenia w zimie........
to jest auto do spokojnego bujania sie, rodzinne, jak szukacie emocji to trzeba wziac tesle performance i wrzucic tam pilot sporty,

robilem 3h jazd probnych i nigdy nie zlapalem poslizgu