to jest moje doświadczenie - mam 2021 CPO 3 LR i trzeba trzymam pod chmurką, bez gniazdka. Brakuje mi wentylowanych foteli (może kiedyś wymienię?), mam degradację baterii, jak to w używanym trzylatku (w sumie jej nie mierzyłem, ale) dojeżdżam bez większego kłopotu na ładowarkę w Bełku - co umożliwia wydostanie sie z Polski, brakuje mi wyciszenia HL (chociaż nigdy nie jechałem HL - może kiedyś będzie usługa wymiany uszczelek na "pełne" - Highlandowe).
z drugiej strony bardzo mi się podoba przód starej Trójki, 'a la Porshe' - w Highlandzie nie podoba mi się zderzak - dopiero ten z Performance mi sie podoba - ale to tez musiałbym przekładać do LR (tył jest ładniejszy / bardziej mi się podoba - moze kiedyś oderwę logo i przykleję literki 🤷🏻♂️)
kolejna rzecz - na nówkę nie byłoby mnie stać (przesiadłem się z 13-sto letniej Yaris 1.4D - 205 Nm), a każdy nowy samochód w momencie zakupu staję się używany 😉
podsumowując, zgadzam się z przedmówcą - trzeba brać (Model3) na jaki Cię stać- jestem ekstremalnie zadowolony z ceny do jakości - mam nadzieję że jestem tez po znaczącej utracie wartości.