Ford Explorer

stahoo

Zadomawiam się
Explorer rodzinny odebrany, w zestawie byl tylko kabel type2 - nie dodaja juz nawet cegly 230V czy to chciwosc dealera? We Fiacie dawali wybor - type2 lub cegla
W normalnej ofercie dawali wallbox lub dodatkowy rabat w wysokości 4500 PLN, w ambasadorze już tylko kabel.

solik

Pionier e-mobilności
check how your car behaves in autopilot. It should drive straight and centered. If you feel the car pulling you toward one side, it's because it's trying to correct a bad alignment.

safeto

Fachowiec
Nie mówię o tej promocji, ta jest droższa niż otrzymasz w salonie ;)
Można przepłacić i dostać za darmo wallboxa, a można kupić taniej i dokupić coś dodatkowo, żeby zarobił coś salon. Takie praktyki niektórzy dealerzy mają.

Jakiś pomysł na tanie dywaniki do tyłu, bo nie dostałem?
pasują z ID4, ja kupiłem matę na całość na tył z frogum, nie jest super, ale lepsza niż to co dał mi ford (2 małe placki, które nic nie zakrywały)

1748382162866.png

Wojtekj23

Posiadacz elektryka
pasują z ID4, ja kupiłem matę na całość na tył z frogum, nie jest super, ale lepsza niż to co dał mi ford (2 małe placki, które nic nie zakrywały)
I to jest dobra wiadomość, bo sprzedawcy dywaników na allegro nie słyszeli jeszcze o Fordzie Explorerze z Europy